El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alejandra Rubio, contra Bigote Arrocet: “Ha utilitzat a Bárbara Rey”
  • CA

La neta de María Teresa Campos, Alejandra Rubio, ha carregat contra Edmundo Arrocet, el qui va ser parella de la seva àvia. Bárbara Rey va donar aquest cap de setmana una entrevista al programa ‘Sábado Deluxe’ on va dir que no era parella de l’humorista però que sí que va mantenir relacions íntimes amb ell, i que l’ha decebut com a persona.

En aquest sentit, Alejandra no s’ha tallat ni un pèl i, des del programa ‘Viva la vida’, on treballa com a tertuliana, ha opinat que “ell té una manera d’actuar molt peculiar, i jo ja vaig dir què passaria”. “Ell només és un encantador de serps, t’il·lusiona parla amb tu, t’he enviat missatges molt macos, i de sobte un dia s’acaba perquè desapareix”, ha insistit.

“Van anar junts a un sopar d’una revista, i ell pràcticament ni la va mirar, i Bárbara va marxar molt decebuda, tot i que va ser ell qui la convidar”, ha revelat la neta de María Teresa Campos. “Ha utilitzat a Bárbara Rey, com fa sempre, és la seva manera d’actuar”, ha sentenciat Alejandra.

“Tot això serveix perquè ens adonem de com és realment ell”, ha conclòs amb contundència la neta de la popular presentadora televisiva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa