El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alba Carrillo respon al pare de Feliciano López després de dir-li “ximple”
  • CA

Ja sabem que Alba Carrillo no es talla ni un pèl quan es tracta d’enfrontar-se a qui faci falta si l’han desqualificat prèviament. Ha estat el programa ‘Ya es mediodía’, on treballa Alba com a tertuliana, qui ha revelat què va passar el passat dijous 2 de desembre, quan un grup de militars es van reunir en un sopar de Nadal.

Entre aquests militars hi havia el pare de Feliciano López, exparella d’Alba Carrillo. Durant el sopar, l’home va parlar dels triomfs del seu fill i de les seves relacions amb les dones i, inevitablement, surt el nom d’Alba Carrillo i el de la seva mare, Lucía Pariente. El to de la conversa va pujant fins que un dels assistents, amic íntim de la família Carrillo, s’emprenya i es queixa.

Alba Carrillo | Telecinco
Alba Carrillo | Telecinco

“Després es queixen que soc jo la que parla, però es que en el lloc menys pensat t’enganxen”, ha començat dient la tertuliana televisiva. “El meu ex-sogre estava content per totes les relacions que ha tingut el seu fill, el que ja em sembla una mica vergonyós, i en un moment de la conversa va dir que jo era molt dolenta i que jo era ximple”, ha explicat.

L’amic de la família Carrillo va saltar i es va dirigir al pare de Feliciano: “Si en algun moment Alba ha estat ximple va ser quan va estar amb el teu fill que, a més, ella té dues carreres”, ha revelat Alba que, seguidament, s’ha dirigit al pare del seu ex: “Una mica de respecte, i encara que el teu fill tingui moltes relacions no cal enorgullir-se d’això”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa