El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així ha passat Isabel Pantoja el dia del seu 65 aniversari
  • CA

Els mitjans de comunicació del cor porten dies especulant sobre com passaria Isabel Pantoja aquest dilluns 2 d’agost, dia en què feia 65 anys. Cada any la cantant feia una festa a Cantora, amb desenes de persones i, per suposat, el seu fill Kiko Rivera i la seva filla Isa Pantoja. Però enguany Isabel Pantoja no té cap relació amb el DJ i molt poca amb la seva filla. Però el digital ‘Vanitatis‘ ha aconseguit saber què ha fet la popular cantant el dia del seu aniversari, i com ho ha celebrat.

Segons aquest digital, la cantant ha passat el dia a Cantora, amb la seva mare i uns amics, però de manera molt discreta i sense les grans festes d’anys anteriors. A més, la cantant abandonarà aquesta nit la seva casa a la província de Cadis, acompanyada només sols del seu germà Agustín. Li agrada conduir de nit i com és noctàmbula prefereix fer-ho així perquè va més relaxada. Més encara, després de la discreció dels vidres tintats del seu cotxe d’alta gamma.

El seu destí: Madrid. Arribaran a primera del matí disposats a treballar. Durant la setmana, Isabel assajarà amb els seus músics per a la seva primera actuació que tindrà lloc el pròxim 7 d’agost. Un compromís amb la seva tornada a la feina que bé val la cancel·lació d’una festa. Més encara, quan sabia que no podria comptar amb la presència d’aquells a qui més estima.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa