El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així és Ricardo Rodríguez, el marit de María Patiño: empresari i esportista
  • CA

María Patiño és una de les cares més conegudes de Mediaset. Però la presentadora i tertuliana televisiva poques vegades ha volgut parlar de la seva vida. Només se sabia que està emparellada amb l’actor Ricardo Rodríguez. I ara, el portal ‘Outdoor’ ha donat més detalls de com és l’home que li ha robat el cor a la col·laboradora de ‘Sálvame’. Amant del surf i propietari d’un restaurant a Madrid, aquest veneçolà s’està obrint camí en el món de la interpretació.

Ricardo ha protagonitzat papers capitulars en algunes sèries molt conegudes com “B&B” o “Gran Reserva” i actualment s’havia centrat en el teatre. A més, el marit de María Patiño és un absolut enamorat del surf, però com viu a Madrid quan no pot practicar el seu esport prefereix gaudeix com un nen fent skate pels carrers de la capital espanyola.

María Patiño / Telecinco

El portal també assenyala que de naturalesa polifacètica, el veneçolà és també un emprenedor. És soci d’un preciós gastrobar situat en el barri madrileny de Chamberí. Segons s’explica a la pàgina web del local, es tracta d’un espai per a acudir a qualsevol hora del dia ja que ofereixen esmorzars, tapes i menús durant el dia, i també funcionen com “afterwork” i bar de copes.

María Patiño i Ricardo Rodríguez porten 15 anys de relació i aquest estiu van celebrar el seu segon any com a matrimoni. La parella es va casar l’agost de 2019 en una preciosa i privadíssima cerimònia a Sri Lanka.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa