Ainhoa Arteta explica com es troba després de mesos malalta

Aquest no ha estat un any fàcil per a Ainhoa Arteta, que ha estat molt malalta i que ha hagut de fer front a la separació del marit. La soprano segueix de baixa després d’uns mesos en els que ha encadenat una malaltia rere una altra. Tot va començar a principis d’any, quan va contagiar-se de coronavirus. Dos mesos després, ella mateixa revelava que li havia generat seqüeles greus. Entre elles, un edema en les ròtules dels genolls que li impedia caminar amb normalitat i que va forçar-la a necessitar cadira de rodes temporalment. Quan semblava que aquest malson havia quedat enrere, va haver de ser ingressada a l’hospital per culpa d’un còlic nefrític que l’obligava a ser operada. El problema va ser que va tenir complicacions i això va fer que estigués ingressada a l’UCI durant sis dies per una septicèmia, la que va causar-li una infecció. La conseqüència més destacable? Que van haver d’amputar-li un parell de dits. I tot això, amb pocs mesos de diferència.

Després d’unes setmanes desapareguda, la cantant ha publicat un post en el seu perfil d’Instagram en el que dona bones notícies. Explica com es troba i dona les gràcies a totes aquelles persones que li han enviat missatges de suport en aquestes setmanes tan difícils: “Per fi puc dir que la millora ja és evident i que falta moltíssim menys per poder estar amb tots vosaltres, que tants ànims i suport m’heu donat i del que estic segura que sense ell no hauria estat possible la meva recuperació. Gràcies per la vostra energia, suport, estima i respecte màxim. Mai no oblidaré això que he sentit… el que, sense cap mena de dubte, m’ha donat moltes lliçons de vida i coratge per continuar”.

Amb aquest anunci esperançador deixa clar que comença a veure la llum al final del túnel i que la seva tornada als escenaris estaria més a prop. Han estat molts els seguidors que han volgut enviar el seu suport a l’Ainhoa Arteta, així com altres personatges coneguts aplaudissin la bona notícia de l’avanç en la seva recuperació. L’evolució és satisfactòria, el que anima molt a la soprano per poder afrontar l’inici d’un 2022 que espera que sigui més benvolent amb ella.

Nou comentari