Ainhoa Arteta explica per què va necessitar cadira de rodes després de tenir coronavirus: “Va ser complicat”

La soprano dona l'última hora sobre el seu estat de salut després de patir seqüeles pel coronavirus

Ainhoa Arteta va preocupar els seguidors en reconèixer que patia seqüeles greus després de contagiar-se de coronavirus. La soprano apareixia en cadira de rodes per l’aeroport, el que feia saltar totes les alarmes. Ara n’ha donat més detalls en una entrevista a El Español: “Va ser molt complicat… La veritat és que ho vaig tenir complicat, però bé en la mesura del possible. Vaig tenir unes conseqüències serioses a nivell articulacions i havia d’anar amb crosses. A l’aeroport em van haver de portar en cadira de rodes perquè era un passeig llarg, però ja estic bé”.

“Tenia les articulacions inflamades i vaig necessitar assistència per poder arribar a l’avió sense cansar-me massa, però no vaig anar més en cadira de rodes. La resta de dies vaig anar en crosses”, tranquil·litza.

Ara es troba molt recuperada i més animada, a més a més. Fa un parell de dies la vam veure en un acte oficial en el que va coincidir amb els Felip i Letícia: “Vam cantar un tema molt necessari sobre l’optimisme, el país i Espanya, la terra tan meravellosa que tenim. Els reis estaven molt contents i van ser molt amables”.

Unes declaracions que aprofita per tranquil·litzar els seus seguidors i deixar clar que ha superat la Covid-19.

Nou comentari