El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ainhoa Arteta explica per què va necessitar cadira de rodes després de tenir coronavirus: “Va ser complicat”
  • CA

Ainhoa Arteta va preocupar els seguidors en reconèixer que patia seqüeles greus després de contagiar-se de coronavirus. La soprano apareixia en cadira de rodes per l’aeroport, el que feia saltar totes les alarmes. Ara n’ha donat més detalls en una entrevista a El Español: “Va ser molt complicat… La veritat és que ho vaig tenir complicat, però bé en la mesura del possible. Vaig tenir unes conseqüències serioses a nivell articulacions i havia d’anar amb crosses. A l’aeroport em van haver de portar en cadira de rodes perquè era un passeig llarg, però ja estic bé”.

“Tenia les articulacions inflamades i vaig necessitar assistència per poder arribar a l’avió sense cansar-me massa, però no vaig anar més en cadira de rodes. La resta de dies vaig anar en crosses”, tranquil·litza.

Ara es troba molt recuperada i més animada, a més a més. Fa un parell de dies la vam veure en un acte oficial en el que va coincidir amb els Felip i Letícia: “Vam cantar un tema molt necessari sobre l’optimisme, el país i Espanya, la terra tan meravellosa que tenim. Els reis estaven molt contents i van ser molt amables”.

Unes declaracions que aprofita per tranquil·litzar els seus seguidors i deixar clar que ha superat la Covid-19.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa