El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Amputen diversos dits a Ainhoa Arteta després de patir un infart
  • CA

Males notícies per a Ainhoa Arteta. Els metges han hagut d’amputar diversos dits a la soprano, que hauria patit un infart a finals del mes d’agost. La notícia no s’hauria filtrat a la premsa fins ara, que la revista Semana assegura en exclusiva que el seu estat de salut és delicat. Arteta hauria patit una aturada cardíaca de tanta duració que alguns dels seus dits s’haurien acabat necrosant. Els metges els haurien hagut d’amputar d’urgència, segons informa la revista.

Aquest no és l’únic problema de salut que ha patit la cantant en els últims mesos. Recordem que aquest estiu va haver de ser ingressada d’urgència per una infecció al ronyó que va derivar en sèpsia. Li van donar l’alta el 25 d’agost, des de quan es troba a Bilbao recuperant-se de l’ensurt. La seva salut s’ha vist molt debilitada des que es contagiés de coronavirus, el que va afectar-la tant fins al punt de necessitar traslladar-se per l’aeroport en cadira de rodes per no quedar esgotada del tot.

Ainhoa Arteta, en un reportatge d'Europa Press
Ainhoa Arteta, en un reportatge d’Europa Press

Tot això pel que fa a la salut, però a aquesta situació se li han de sumar els problemes personals amb el marit que han derivat en una separació. Fa només un parell de dies es filtrava a la premsa que la parella ha decidit divorciar-se només dos anys després de la boda, el que suposa la quarta separació de la soprano. Ara se centra en recuperar-se de tot plegat, encara que ella encara no s’ha pronunciat sobre l’infart, la pèrdua dels dits i ni tan sols del divorci. Sempre ha estat molt discreta respecte a la seva vida personal, però és d’esperar que digui alguna cosa ara que aquesta situació s’ha filtrat a la premsa. Un silenci que no ha impedit que els seguidors comencin a omplir els seus perfils de la xarxa de missatges d’ànims i bons desitjos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa