El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ainhoa Arteta i Matías Urrea es divorcien només dos anys després de la boda
  • CA

Ainhoa Arteta no travessa una bona època personal. La soprano va contagiar-se de coronavirus i va patir seqüeles greus durant unes quantes setmanes. A més a més, poc després va haver d’ingressar a l’hospital durant un mes per culpa d’un còlic nefrític. Un estat de salut dèbil que afortunadament ha deixat enrere, encara que ara li preocupa una altra cosa. La revista Semana anuncia en exclusiva que la cantant s’ha separat del seu marit només dos anys després de la boda: “Ainhoa i el militar Matías Urrea han pres la decisió de separar-se. Aquesta no és la primera vegada que la parella es distancia aquests últims mesos i és que la relació entre ells no és bona des de fa un temps. Ara la decisió de separar-se és definitiva i Ainhoa pretén traslladar-se a Bilbao quan arribi a un acord amb el seu encara marit”.

Un canvi d’aires que li anirà bé a la soprano, que estaria immersa en els tràmits del seu quart divorci. Tenen la intenció de fer-ho oficial en un comunicat, segons la revista, que s’avança a la confirmació pública de la parella. Mentrestant, Ainhoa comparteix missatges reflexius en el seu perfil d’Instagram: “No és casualitat quan la vida insisteix en creuar-te amb algunes persones. Alguna cosa va quedar per dir, per perdonar, per sentir, per aprendre” o “El camí cap a totes les coses grans passa pel silenci”.

Una situació personal complicada que torna a col·locar la soprano a primera línia mediàtica. Com dèiem, ella encara no s’ha pronunciat al respecte a les seves xarxes socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa