El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bones notícies per a Ainhoa Arteta després d’un mes ingressada a l’hospital
  • CA

Bones notícies per a Ainhoa Arteta. La cantant soprano va estar molt malalta quan es va contagiar de coronavirus. A més a més, va patir un còlic nefrític fa ara un mes que la va obligar a ingressar d’urgència a l’hospital. Va estar 10 dies a l’UCI perquè tot es va complicar per culpa d’una infecció i des de llavors no havia pogut sortir de l’habitació de l’hospital. Avui, un mes després, torna a casa i no pot estar més contenta: “Avui m’han donat l’alta! Només puc dir gràcies i més gràcies per salvar-me la vida i per tot. Des del tracte a la professionalitat. He estat amb vosaltres a primera línia de foc com si fos una espectadora. Us he vist córrer, plorar, riure i sempre seguir treballant fins a l’extenuació. M’heu emocionat amb els vostres testimonis. Ens tornarem a veure aviat, com vaig prometre”.

La cantant ha compartit aquest missatge tot acompanyant la fotografia d’un metge: “El que fa un metge no és la bata, el vestit o el que es posa a sobre; sinó tot el que hi ha a sota d’allò”. Contenta i il·lusionada per la seva recuperació, ara necessita descansar una mica abans de reprendre la gira de concerts i actuacions que va haver de suspendre per culpa d’aquest problema de salut.

Els seus seguidors han omplert la publicació de missatges de felicitat i ànims de cara a aquests últims dies de descans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa