El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres paraules d’Ainhoa Arteta després de sortir de l’UCI
  • CA

Primeres paraules d’Ainhoa Arteta després d’abandonar l’UCI. La soprano, de 56 anys, es recupera, encara ingressada a l’hospital, de les greus complicacions que va patir a conseqüència d’un còlic nefrític. “Moltes gràcies per tots els missatges de suport que estic rebent. El vostre immens afecte i el de la meva família m’estan donant forces per a poder recuperar-me el més aviat possible. Amb moltes ganes de continuar compartint moments inoblidables. Cuideu-vos molt!”, ha escrit Arteta a les seves xarxes socials.

Segons publica la revista ‘Hola’, l’artista ha passat a planta després d’estar deu dies a l’UCI per una greu infecció derivada d’un còlic nefrític. Afortunadament, evoluciona favorablement i el seu major desig, tal com indica a la mateiva revista el seu entorn més propers, és reprendre la seva carrera artística quan més aviat millor.

Per ara només ha cancel·lat dos concerts, el del 6 d’agost a El Burgo de Osma (Soria) i el del 10 d’agost en la VII edició Tío Pepe Festival (Jerez de la Frontera). Si el seu estat de salut li ho permet, els seus seguidors podran veure-la el 14 d’agost a l’auditori Parc Torres, Cartagena, i el 18 d’agost en l’escenari de Starlite Catalana Occident (Marbella) al costat de Plácido Domingo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa