El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La cantant Ainhoa Arteta, amb cadira de rodes per culpa d’una seqüela del coronavirus
  • CA

La soprano Ainhoa Arteta va contagiar-se de coronavirus fa uns mesos, una malaltia que va afectar els bronquis i que gairebé perjudica els pulmons. En el seu cas, però, semblava que l’havia superat bé i, fins i tot, havia tornat a treballar després de la quarantena. El problema? Que ha començat a patir seqüeles del virus i això l’obliga a anar amb cadira de rodes.

Ella mateixa ho explica en un vídeo que ha volgut compartir per explicar com es troba i intentar tranquil·litzar dins de la gravetat: “Dos mesos després de superar la malaltia, ara m’ha aparegut un edema. Se m’han inflamat les venes de dins de les ròtules dels ossos i és per això que he d’estar en repòs. No puc caminar gaire… Hauré de cantar sense moure’m, aniré en crosses i amb cadira de rodes per evitar els passejos infinits per l’aeroport. No és greu i espero que no sigui res greu… Espero que no hagi vingut per quedar-se”.

Positiva, però preocupada: “Confio que puguem eliminar la inflamació i que simplement siguin uns efectes secundaris de l’animaló. Quan sembla que ho has passat tot, de sobte et quedes sense poder caminar… Això sí, repeteixo, que no s’estengui el pànic”.

Un gran ensurt que espera que quedi en això i no empitjori. Els seus fans han omplert el seu perfil d’Instagram de missatges d’ànims i bons desitjos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa