Tres màsters de La Salle-URL premiats amb la màxima puntuació

El prestigiós QS Stars Rating acredita la qualitat dels màsters de La Salle-URL i l’èxit de la implantació del seu model Smart Learnig

La Salle Campus Barcelona ha reforçat la validesa del seu nou model educatiu Smart Learning amb diverses acreditacions d’un dels principals indicadors universitaris, el QS Starts Rating. Tres dels màsters de La Salle-URL han estat acreditats per Quacquarelli Symonds (QS): el Màster Universitari en Direcció de Projectes, el Màster Universitari en Big Data i el Màster Universitari en Data Science. QS Stars Rating identifica els millors programes de centres d’educació superior de tot el món a partir de diversos criteris, i enguany ha donat la màxima puntuació (5 estrelles) al Màster Universitari en Direcció de Projectes. Els altres dos màsters acreditats han rebut una avaluació de 4 estrelles, la segona més alta.

Tots tres màsters, així com la resta de programes de grau, postgrau i cursos d’especialització de La Salle Campus Barcelona, s’estan impartint sense alteracions amb el revolucionari mètode Smart Learning, que ha flexibilitzat la docència per adaptar-la a les circumstàncies específiques de cada estudiant. La nova metodologia docent es caracteritza per la innovació, la interactivitat i l’ús de la millor tecnologia del moment, amb pissarres electròniques intel·ligents i un complet sistema de càmeres i àudio que asseguren la màxima qualitat acadèmica. Alhora, La Salle-URL ha reforçat el seu reeixit model en línia, incorporant a la seva oferta nous màsters online i consolidant i actualitzant el seu campus interactiu, caracteritzat pel seguiment continu dels alumnes online a través de la metodologia d’aprendre a partir de reptes (learning by challenge).

Gràcies al model Smart Learning, La Salle Campus Barcelona ha aconseguit mantenir-se com un referent internacional de qualitat docent. La institució, que imparteix programes d’Arquitectura, Enginyeria, Management i Animació, compta amb una nodrida comunitat d’estudiants, professors i investigadors internacionals. 

El Màster Universitari en Direcció de Projectes n’és un bon exemple. De fet, en l’avaluació de QS Stars ha sumat la màxima puntuació (20 sobre 20) en la presència d’estudiants internacionals. A més, ha estat puntuat de manera excel·lent en tres criteris més: la satisfacció dels estudiants, la inserció laboral dels egressats i les acreditacions nacionals i internacionals del programa. El Màster en Big Data i el Màster en Data Science, els altres dos màsters acreditats de La Salle-URL en aquest ranking de QS, també han obtingut valoracions excel·lents en l’apartat d’estudiants internacionals, satisfacció de l’estudiant i ocupabilitat. 

Nou comentari