El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Grup Bon Preu no es quedarà amb Caprabo
  • CA

El Grup Bon Preu no comprarà Caprabo. Així ho ha anunciat el mateix Bon Preu, que ha explicat que després de mesos de negociació amb el Grup Eroski, l’acord ha conclòs “sense èxit”, per la qual cosa donen per finalitzades les converses. Segons Bon Preu els principals motius d’aquesta decisió han estat “la disparitat de criteris sobre el plantejament de l’operació” i “el desacord en les expectatives econòmiques entre les parts”. Des de Bon Preu manifesten, doncs, que apostaran per potenciar el seu creixement “a través de la seva expansió territorial segons els plans establerts“. Bon Preu preveu tancar l’any amb una facturació de 1.620 milions d’euros i un creixement del 20% en alimentació respecte a l’any anterior.

Així doncs el Grup Bon Preu se centrarà en el pla d’inversions previst per aquest 2021. Preveuen destinar més de 145 milions d’euros a l’obertura d’onze nous establiments, com ara el de Badalona, Sabadell, Mataró, Anglès o Cassà de la Selva; nous centres logístics; l’expansió del servei de compra per Internet; i la comercialitzadora d’energia elèctrica BonpreuEsclat Energia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a febrer 19, 2021 | 10:54
    Ricard febrer 19, 2021 | 10:54
    Eroski demana un preu segurament molt elevat per mirar de compensar el que va pagar a l'antiga propietat per Caprabo just abans de la darrera crisi. Bonpreu no té cap necessitat de entrar-hi. Pot obrir allà on realment li convingui. No oblidem que no es venen les botigues, que no són normalment propietat de l'operador (Caprabo). El que adquiriria Bonpreu és tota l'estructura de l'empresa (treballadors bàsicament) i el dret a emprar una sèrie de localitzacions on en serien arrendataris. En resum, es probable que la decisió de Bonpreu sigui plenament encertada. Igual que passa amb els bancs amb la xarxa d'oficines Bonpreu no es pot permetre gaire redundàncies pel que fa a localitzacions, o sí però rebaixant el preu de compra proporcionalment.
  2. Icona del comentari de: Narcís a agost 19, 2022 | 19:02
    Narcís agost 19, 2022 | 19:02
    Som-hi, Bon Preu ! PD : tant de bo els articles siguin de preu acceptable per a la immensa majoria de nostres compatriotes !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa