El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anem x Feina carrega contra Pimec per ser “una patronal caduca”
  • CA

La patronal independentista Anem x Feina ha carregat contra Pimec perquè creu que aquesta altra patronal “menysté els seus associats amb la convocatòria precipitada d’eleccions a la seva presidència”. També critiquen que limiti als seus associats participar activament en aquest procés electoral, “imposant uns terminis molt curts”. “Pimec s’està comportant com el que és, una patronal antiga, caduca, sense transparència i hereva del sistema del 78, el que és preocupant, tenint en compte que les institucions la reconeixen com una interlocutora vàlida”, denuncien en un comunicat.

Anem x Feina considera que el teixit empresarial català “no es mereix que una patronal com aquesta sigui la que intercedeixi per ell davant les administracions”. I una mostra del “tarannà antic” és, segons la patronal independentista, “aquesta manera de convocar eleccions que no permet el debat i que pretén bàsicament, mantenir la seva estructura i no pas defensar els interessos dels seus associats”.

En aquest context, Anem x Feina es reivindica com “l’única alternativa com a associació empresarial a Catalunya”. Perquè “és moderna i s’adapta als nous temps amb la posada en marxa de l’xHub, per exemple, i alhora perquè no amaga la seva voluntat d’assolir la independència de Catalunya per poder gestionar els recursos propis i potenciar el principal motor econòmic que és la petita i mitjana empresa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa