El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Xavier Bosch i Oriol Mitjà, els autors més venuts en català per Sant Jordi
  • CA

El periodista Xavier Bosch amb la novel·la ‘La dona de la seva vida’ (Columna Edicions) i l’epidemiòleg Oriol Mitjà amb ‘A cor obert’ (Columna Edicions) han estat els dos autors més venuts del Sant Jordi 2021, segons ha informat la Cambra del Llibre de Catalunya en un comunciat. D’acord amb el Gremi de Llibreters les vendes han estat millor del que s’esperava, situant-se al voltant del 75% de les que es van generar l’any 2019, pre-pandèmia. Les dades definitives es coneixeran la setmana que ve, però el gremi assegura que s’ha superat el milió de llibres venuts.

La llista dels més venuts en el Sant Jordi post-Covid

Els llibres més venuts de ficció en català, per aquest ordre, són: ‘La dona de la seva vida’ (Columna Edicions), de Xavier Bosch; ‘Consumits pel foc’ (Proa), de Jaume Cabre; ‘Tàndem’ (Ediciones Destino), de Maria Barbal; ‘L’home que va viure dues vegades’ (Columna Edicions), de Gerard Quintana; i ‘Canto jo i la muntanya balla’ (Anagrama), d’Irene Solà.

Els més venuts de no ficció en català, per aquest ordre, són: ‘A cor obert’ (Columna Edicions), d’Oriol Mitjà; ‘Paraules d’Arcadi’ (Angle Editorial), d’Arcadi Oliveres; ‘El dia que vaig marxar’ (Univers Llibres), d’Albert Om; ‘Les hores greus’ (Símbol Editors), de Quim Torra; i ‘L’armadura del rei’ (Ara Llibres), d’Albert Calatrava, Eider Hurtado i Ana Pardo.

Els més venuts de ficció en castellà, per aquest ordre, són: ‘Sira’ (Editorial Planeta), de María Dueñas; ‘Independencia’ (Tusquets Editores), de Javier Cercas; ‘El juego del alma’ (Suma de Letras), de Javier Castillo; ‘Transbordo en Moscú’ (Seix Barral), d’Eduardo Mendoza; i ‘El arte de engañar al Karma’ (Suma de Letras), d’Elísabet Benabent.

Els més venuts de no ficció en castellà, per aquest ordre, són: ‘El humor de mi vida’ (Harper Collins), de Paz Padilla; ‘El infinito en un junco’ (Siruela), d’Irene Vallejo; ‘En tierra de Dioniso (Acantilado), de María Belmonte; ‘Niadela’ (Errata Naturae Editores), de Beatriz Montañez; i ‘La armadura del rey’ (Ara Llibres), Albert Calatrava, Eider Hurtado i Ana Pardo.

Els més venuts de literatura infantil i juvenil en català, per aquest ordre, són: ‘Gràcies. Història d’un veïnat’ (Animallibres Editorial), de Rocio Bonilla Raya; ‘Sant Jordi i el drac. Minipops’ (Combel Editorial), de Meritxell Martí Orriols; ‘Sant Jordi de les Galàxies’ (Combel Editorial), de Jaume Copons Ramon; ‘Etiquetes’, (Bindi Books), de Joan Turu Sánchez; i ‘Parla bé, collons’ (Montena), de La Incorrecta.

Els més venuts de literatura infantil i juvenil en castellà, per aquest ordre, són: ‘El campamento’ (Editorial Planeta), de Blue Jeans; ‘Exi. Bienvenidos a Glitch Cityt’ (Editorial Planeta), d’Exi; ‘Los Compas y la maldición de Mikecrack’ (MR Ediciones), Mikecrack, El Trollino y Timba Vk; ‘Trolardy y el pan dorado’ (Mr Ediciones), Trolerotutos y Hardy; i ‘Los Compas escapan de la prisión’ (MR Ediciones), Mikecrack, El Trollino y Timba Vk.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a abril 24, 2021 | 09:20
    Ramon abril 24, 2021 | 09:20
    Home, que Xavier Bosch és molt venut ja se sabia!
  2. Icona del comentari de: Sant Jordi a abril 24, 2021 | 10:07
    Sant Jordi abril 24, 2021 | 10:07
    No, els més venuts són els d'ERC
  3. Icona del comentari de: Vicenç Esteban a abril 24, 2021 | 15:08
    Vicenç Esteban abril 24, 2021 | 15:08
    El llibre de l'Oriol Mitjà, aviat va desaparèixer desl mostradors de les llibreries. Varen fer curt i ens han obligat a buscar-nos la vida en altres plataformes de venda per internet....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa