El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Recinte Modernista de Sant Pau. Un antic hospital, una joia modernista
  • CA

Deixa’t seduir per la bellesa, la calma i la història de Sant Pau.

Declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO l’any 1997, Sant Pau és el conjunt modernista més gran del món i, també, l’obra més important de l’arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner.

La Nit dels Museus 2022. Dissabte 14 de maig a les 18h

INSCRIPCIÓ OBERTA

El proper dissabte 14 de maig, de 18 a 24 h, el Recinte Modernista s’afegeix a una nova edició de La Nit dels Museus. Et proposem gaudir del Recinte Modernista de Sant Pau de manera gratuïta. Per fer-ho, caldrà reservar prèviament l’entrada per franges horàries. L’últim accés tindrà a lloc a les 23 h.

El recorregut de la visita inclourà l’espai expositiu del pavelló de Sant Salvador, els túnels subterranis, la Casa d’Operacions, la reconstrucció històrica al pavelló de Sant Rafael, els jardins de l’hospital i l’edifici de l’Administració.

De 20 a 22.30 h, oferirem una Jam de Lied, en col·laboració amb la Fundación Victoria de los Ángeles, a la Sala Domènech i Montaner. Als auditoris Pau Gil i Francesc Cambó s’hi podran veure projectades una selecció d’imatges antigues de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Registre obert.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa