El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ginestà, Zoo, Vicco i BOYE, protagonistes dels concerts de la Mercè de Damm

Arriba la Mercè i l’escenari Mediterràniament, a la platja del Bogatell, tornarà a convertir-se en un dels epicentres de la festa major de Barcelona amb els Concerts de la Mercè d’Estrella Damm. A partir de les 21 hores del divendres 22 de setembre, les actuacions de BOYE, Ginestà, ZOO i Vicco donaran el tret de sortida al festival de música de La Mercè d’enguany.

Seran més de cinc hores de música en directe a peu de platja en un dels escenaris més populars i emblemàtics de la festa de la Mercè. El barceloní BOYE −nom artístic del creador escènic, actor i cantant David Menéndez− inaugurarà la nit amb el seu estil que integra el rap, l’electrònica, el pop i el rock alternatiu.

El seguirà Ginestà, una de les formacions més joves del pop català –formada pels germans Serrasolsas– amb la seva proposta que uneix el pop amb els sons experimentals i el folk.

Tot seguit, els valencians ZOO faran saltar al públic amb la seva barreja de rap, breakbeat, rock i ska amb ritmes electrònics.

I tancarà la primera nit musical de la Mercè la barcelonina Vicco, una de les sensacions dels últims mesos gràcies al seu pas pel Benidorm Fest i al tema Nochentera, que l’he fet situar-se al capdavant de les llistes de les cançons més escoltades d’aquest estiu.

Els horaris dels concerts de la Mercè de Damm a l’escenari Mediterràniament, 22 de setembre

  • Dia: Divendres 22 de setembre
  • Lloc: Escenari Mediterràniament (Platja del Bogatell, 08038 Barcelona)
  • 21.00 h – BOYE
  • 22.30 h – Ginestà 
  • 00.00 h – ZOO
  • 02:00 h – Vicco 

El BAM: dos dies més de música a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, 24 i 25 de setembre

I després de la nit amb les actuacions de l’escenari Mediterràniament, el diumenge 24 i el dilluns 25 de setembre –que a Barcelona és festiu–, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm acollirà els concerts de talents emergents emmarcats en la programació del BAM – Barcelona Acció Musical, així com una àmplia oferta gastronòmica de la mà de foodtrucks locals i d’autor. Tota l’actualitat dels concerts de La Mercè d’Estrella Damm es podrà seguir a través del compte d’Instagram @estrelladammcat.

Comparteix

Icona de pantalla completa