El Mercat Online: Et portem a casa petites compres de productes de proximitat

Una empresa que aposta per un model de negoci ètic, en el que tothom hi guanya, respectant els valors de proximitat i de preu just

Comprar dues pomes, tres cebes, mitja dotzena d’ous i que t’ho portin a qualsevol poble o ciutat de Catalunya on visquis. Aquest és un desig que es va estendre entre els consumidors en ple confinament, i que El Mercat Online satisfà des del passat 25 d’abril. Aquesta iniciativa es defineix com “una empresa que aposta per un model de negoci ètic, en el que tothom hi guanyi, respectant els valors de proximitat, de preu just, i la defensa de la nostra terra i la nostra pagesia”.

Així, El Mercat Online té per objectiu “donar resposta a la demanda, cada vegada més creixent, de moltes persones que no viuen a prop del camp, però que voldrien consumir un producte de qualitat, de proximitat i que permetin a aquest sector, tenir dignitat econòmica i relleu generacional”.

Tots els productes que es troben a la seva pàgina web provenen de petits productors, i amb aquesta iniciativa, donen al consumidor, que els té ben a prop, la oportunitat de què els conegui. Així, cada cop que es consulta un producte, s’obté l’enllaç per conèixer el seu productor. Això sempre que el productor vulgui aparèixer, en cas contrari, en la descripció del producte apareix la seva procedència.

El Mercat Online reparteix a tota Catalunya i la comanda realitzada sempre viatja refrigerada. Per comandes inferiors a 50€ el preu de repartiment és de 4,85€, mentre que en comandes superiors a 50€, l’enviament és gratuït. A més, tots els productes ECO que ofereixen tenen certificat oficial i segueixen la normativa del CCPAE.

Nou comentari