El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així és ‘Objectiu Paki’, un ‘Eufòria’ a Televisió de Cardedeu

L’Objectiu Paki és l’Eufòria de Televisió de Cardedeu. Aquest mes de febrer han iniciat la tercera temporada després d’emetre un parell de programes en els que han ensenyat com ha estat el procés de càsting, el que també es pot veure en l’exitós concurs de TV3. Una de les grans diferències entre un i altre és que aquest de la televisió local té gales temàtiques, gravades en directe i emeses setmana sí, setmana no. La primera ha estat ambientada en les grans bandes sonores de les pel·lícules, un repte que han posat als deu concursants d’aquesta edició.

Nou noies i un noi competeixen per endur-se el premi del programa, l’inici d’una carrera musical. L’objectiu és que preparin un tema que escullen ells mateixos amb l’ajuda de les classes dels coach, una feina en la que han d’esforçar-se per no acabar convertint-se en un dels dos expulsats de cada gala. En aquesta ocasió han afegit un equip de ball, una altra similitud amb el programa de TV3. Els presentadors, la Núria Lázaro i el Lluís Benzal, sí que se sumen a les coreografies; un atreviment que encara no s’ha vist en Miki Núñez i Marta Torné.

En aquest cas, totes les gales són en directe i també el públic pot dir la seva a través de les xarxes socials. Les votacions tenen un temps de 20 minuts, en els que els teleespectadors voten per salvar dos dels participants. Al llarg del programa han anat emetent fragments de les classes d’interpretació i veu que han rebut. També aquí compten amb connexions des del backstage, una idea que es veu a Eufòria cada gala. També són tres els membres del jurat que comenten les actuacions, entre els que destaca la Gisela d’OT.

Cal recordar que el programa local va denunciar que Eufòria s’hagués copiat del seu format, fins al punt de comentar detalls concrets que eren sospitosament similars. De fet, fins i tot el color corporatiu d’un i altre són pràcticament idèntics…

Així ha estat la segona emissió de la tercera temporada de l’Objectiu Paki

Aquest dissabte han emès un programa especial anomenat el Sense filtres, en el que fan preguntes personals als concursants per tal que l’audiència els pugui conèixer una mica més. Nois molt joves i tímids, que han confessat quins superpoders tindrien, quines eren les seves assignatures preferides o què és el més surrealista que han fet a dins de l’acadèmia.

Els concursants d'Objectiu Paki se sinceren amb l'audiència - Televisió Cardedeu
Els concursants d’Objectiu Paki se sinceren amb l’audiència | Televisió Cardedeu

Dissabte vinent emetran la segona gala, en la que els concursants hauran d’interpretar un tema dels anys 90. De moment no se sap quines cançons han escollit, però sí que aquest serà el tema de la setmana.

Més notícies
L'Estela d'Eufòria revela si els companys tenen relació - 8TV
L’Estela d’Eufòria confessa si hi ha hagut distanciament amb els companys
Notícia: L’Estela d’Eufòria confessa si hi ha hagut distanciament amb els companys
Comparteix
Ara que ha acabat el programa, molts es pregunten si ha canviat la relació entre ells
Marta Torné parla de la segona temporada d'Eufòria - TV3
Marta Torné respon les crítiques pel seu català i dona detalls d’Eufòria 2
Notícia: Marta Torné respon les crítiques pel seu català i dona detalls d’Eufòria 2
Comparteix
La presentadora tornarà a posar-se al capdavant del concurs musical de TV3, que ja té nous concursants
Acusen 'Eufòria' d'haver copiat un concurs de la televisió local - TV3
La televisió de Cardedeu acusa ‘Eufòria’ de plagi i publica les proves
Notícia: La televisió de Cardedeu acusa ‘Eufòria’ de plagi i publica les proves
Comparteix
La cadena local emet 'Operació Paki' des de fa dos anys, un programa sorprenentment similar al concurs de TV3
Miki Núñez i Marta Torné repetiran com a presentadors d'Eufòria - TV3
Miki Núñez i Marta Torné repetiran com a presentadors d’Eufòria
Notícia: Miki Núñez i Marta Torné repetiran com a presentadors d’Eufòria
Comparteix
TV3 confirma que el cantant acompanyarà l'actriu en la segona edició del concurs musical, que ha engegat la fase final del càsting

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa