El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Totes les novetats de WhatsApp per al 2022
  • CA

Els responsables de l’aplicació de missatgeria instantània WhatsApp –propietat de Meta, l’antiga Facebook– segueixen modificant l’aplicació per introduir-hi millores, sobretot en la seguretat. Per això, el portal WeBetaInfo assegura que hi haurà cinc novetats en aquesta aplicació l’any 2022. La primera d’elles serà un nou disseny per les trucades de Whatsapp amb la intenció de millorar les trucades grupals. A banda, també es millorarà el disseny a l’hora d’enviar imatges. Permetrà editar a qui s’envia la fotografia, tot i que aquesta novetat encara no té data prevista d’estrena.

A banda, Whatsapp introduirà les Comunitats, una mena de Telegram però en aquesta aplicació. L’administrador podrà compartir missatges en un grup però els membres no podran respondre. En paral·lel, els responsables de Whatsapp faran que tots els cors es transformin en una emoticona gran com fins ara passa amb els cors vermells, que bateguen.

A més, Whatsapp preveu redissenyar el perfil dels usuaris i canviar la manera com es veu tant la foto com l’estat. Per últim, també es plantegen una nova secció anomenada “Negocis propers” amb què l’usuari pugui buscar negocis a prop d’on està i filtrar-los fàcilment.

El mateix portal ha filtrat la possibilitat que s’afegeixi un tercer check als dos que ja coneixem. Aquest tercer check serviria per indicar que s’ha fet una captura de pantalla en les converses grupals, cosa que segons WhatsApp augmentaria la privacitat i la protecció de dades.

El tercer check encara no està disponible ni tan sols en la funció Beta, la que permet als usuaris tenir accés anticipat per provar una nova versió de WhatsApp Web. Amb la versió beta per a diversos dispositius es pot utilitzar els teus dispositius vinculats sense necessitat de tenir el telèfon connectat. Si surt endavant, el tercer check indicaria al xat de grup el següent missatge: “L’usuari X ha realitzat una captura de pantalla. Per la seva seguretat no proporcioni cap mena d’informació personal, vostè podria ser víctima d’un frau o extorsió”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa