Des d’aquest mes d’octubre, el Grup Totmedia compta amb un nou mitjà de comunicació, un canal temàtic orientat al món dels videojocs i de l’entreteniment digital que tractarà l’actualitat del sector, amb l’objectiu de convertir-se en el mitjà de referència en català sobre els videojocs. A Videojocscat hi trobareu tota la informació sobre el món dels videojocs: les principals novetats, entrevistes als professionals, articles d’opinió, així com ressenyes i anàlisis sobre els nous llançaments.

 

Barcelona s’ha convertit en un ‘hub’ per les principals empreses del sector. És la ciutat del sud d’Europa que concentra més talent i està atraient les principals multinacionals de la indústria. A més, gràcies a un sector educatiu molt potent cada cop són més els estudis de videojocs locals que estan publicant els seus propis jocs.

 

videojocscat.cat

 

 

A més a més, també cobrirà el món dels ‘e-Sports’, un sector que està experimentant un important creixement i que ja representa un volum de negoci de 760 milions d’euros anuals. Per últim, també hi podreu trobar la secció ‘entreteniment’, que agruparà un seguit d’informació (tecnologia, cinema, televisió, còmics…) rellevants pels amants dels videojocs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa