Missing 'path' query parameter

Marc Ribas acostuma a ser just, però alhora bastant benèvol, quan puntua els concursants de Joc de cartes. Ara bé, té clar que hi ha alguns errors gastronòmics que no haurien de perdonar-se. Després del vídeo de 3Cat en què demanava que expulsessin de Catalunya tot aquell que prepari el pa amb tomàquet triturat, ara torna a l’atac amb la seva opinió sobre algunes pràctiques controvertides a la cuina. La idea? Que puntuï del 0 al 10 algunes actituds dels xefs. N’hi ha hagut alguns que ha tingut clar que eren imperdonables, com aquell que es posa a cuinar sense rentar-se les mans abans: “Això és un 0“.

Tampoc no li agrada que la gent posi quètxup a tot, tenint en compte que els puntua amb un altre 0. I aquells intents d’influencer que et fan esperar per començar a menjar perquè abans volen fer la foto del plat? Li molesta, diu el presentador, però tampoc no ho considera tan greu com els altres casos: “Li poso un 3“. De la mateixa manera, tampoc no veu tan malament que hi hagi comensals que es mengen la pizza amb coberts i no amb les mans: “Bé… un 8“, diu.

Marc Ribas fa una croada a favor de la truita de patates sense ceba

La part més divertida d’aquest vídeo? Quan la reportera li demana que posi nota a aquells que diuen que la truita s’ha de fer sense ceba. Enmig d’aquesta guerra entre els qui estan a favor i en contra d’afegir aquest ingredient a la barreja, el xef té clar a favor de quina de les dues postures està. I, sorprenentment, Marc Ribas pertany a aquest col·lectiu perquè prefereix la truita sense ceba.

De fet, aprofita el vídeo per fer una croada a favor d’aquesta manera de preparar el plat: “És clar, com ha de ser! És que la truita de patates es diu truita de patates. On has vist la ceba, aquí? Enlloc! Truita-de-patates“.

Marc Ribas deixa clar a quin equip pertany - Instagram
Marc Ribas deixa clar a quin equip pertany | Instagram

Entre els primers comentaris que ha escrit la gent, en destaquen alguns que es posicionen a favor seu: “La truita de patates sense ceba sempre”, diu un que pertany al seu equip. En aquest sentit, uns altres diuen “De patates!!! On s’ha vist la ceba?” i “Mai amb ceba“. Ara bé, en aquest xat s’ha generat tot un debat a favor i en contra. La gran majoria què diu? Que sí que n’ha de dur: “Truita de patates sense ceba, Marc? Ja no soc del teu equip, ho sento”, “Doncs jo sempre del team truita de patates amb ceba” i “Amb ceba sempre”.

També hi ha hagut usuaris que han criticat l’argument semàntic del Marc: “Encara que no s’anomeni no vol dir que no n’hagi de portar. No sempre s’indiquen els ingredients d’un plat“, “El pollastre rostit porta ceba? I es diu pollastre rostit amb ceba? No cal dir el plat amb ceba si en porta! Dir que la truita de patates és sense ceba perquè al nom no ho diu… em sembla excusa!!” o “Com que no es diu truita amb all tampoc no li poses? Que ens hem tornat bojos o què?“.

El presentador puntua alguns errors gastronòmics - Instagram
El presentador puntua alguns errors gastronòmics | Instagram

Tot un debat que ha fet molta gràcia, però que no canviarà l’opinió del cuiner i presentador de 3Cat.

Més notícies
Notícia: El millor arròs del Barcelonès, en un ‘Joc de cartes estiu’ “intensíssim”
Comparteix
Aquests són els restaurants que participen en el programa d'aquesta nit de TV3
Notícia: Ayuso, Abascal i Mazón: protagonistes del menú d’un restaurant guanyador del Joc de cartes de TV3
Comparteix
L'espanyolisme ja va criticar l'establiment l'any 2018, però el seu propietari no s'ha arronsat
Notícia: Poc romanticisme, una cuca i una bruixeta a ‘Joc de cartes estiu’
Comparteix
La concursant ha rebut moltes crítiques a les xarxes socials per la seva actitud, sobretot quan ha fet la botifarra a un dels rivals
Notícia: ‘Joc de cartes estiu’ troba el restaurant més romàntic de Barcelona
Comparteix
Marc Ribas torna a TV3 amb una temporada que deixarà moments estel·lars

Comparteix

Icona de pantalla completa
Missing 'path' query parameter