El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez: “Estic sumida en una foscor profunda amb desesperança i por”
  • CA

Mila Ximénez s’ha sincerat en el seu blog de Lecturas d’aquesta setmana, en la qual confessa que la situació la té sumida en “una foscor absoluta”. El càncer de pulmó contra el qual s’enfronta la té molt debilitada psicològicament, mentre que la pandèmia l’enfonsa encara més: “Ho he intentat. He intentat mantenir-me ferma i no doblegar-me davant de la meva malaltia per fer-la menys visible. Però, al final, he petat”.

“El cap no m’ha permès la dansa al sol i m’he sumit en una gran foscor. He tingut una setmana sense ganes de seguir lluitant, perquè la lluita significava un esforç sense treva per normalitzar el dia a dia en l’anormalitat”, reflexiona.

Assegura que les persones del seu voltant han volgut animar-la, però aquesta ajuda no ha tingut molta repercussió en el seu estat d’ànim: “La força que m’envien es queda a sota dels meus llençols. He de respondre llevant-me i traient ànims d’on només tinc desesperança i por“.

Mila Ximénez es trenca en directe Telecinco

Mila Ximénez es trenca en directe / Telecinco

La col·laboradora de Sálvame travessa un moment molt difícil en el qual lamenta no poder tenir al seu costat tota la família per culpa del coronavirus: “Hi ha dies en els quals obrir els ulls em fa mal en l’ànima perquè m’enfronto de nou a aquesta realitat que estic vivint i vull seguir en els llimbs del somni. Allà tot s’atura i la realitat es recargola en la fantasia. En aquests moments només vull ales per sobrevolar aquest infern. Trobo a faltar desesperadament els meus nets, amb qui ja hauria d’haver muntat l’arbre i fet plans de cara a les festes”. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rocacorba a desembre 09, 2020 | 22:37
    Rocacorba desembre 09, 2020 | 22:37
    Que no es preocupi tant. La patologia que ella pateix, la tenen mooltes dones. Que no tenen la sort de sortir a la t.v. omplir diaris, tertulies, i guanyarse molt be la vida parlant o malparlant dels altres. Si jo li explico, dones joves, mares de familia, amb altres problemes a cas, i han de sortit a travallar per força per molts pocs €. Pro aquestes dones, no surten a la t. v. Li desitgem una total recuperaciò.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa