El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Segon detingut pel crim en un pis de Valls

Els Mossos d’Esquadra han fet una segona detenció vinculada a la mort d’un home en un pis del nucli antic de Valls (Alt Camp). La policia catalana ha arrestat un home de 30 anys per la seva presumpta vinculació amb el crim. Aquest dimarts, poc després que els serveis d’emergència trobessin en un pis el cos d’un home de 45 anys que presentava signes de violència, els Mossos ja van detenir un jove de 23 anys com a principal sospitós.

La policia va rebre un avís cap a les 17.15 per la troballa d’un cadàver als baixos d’un bloc del carrer de l’Església de Valls. Els agents que van respondre a la trucada van comprovar que a l’interior de l’habitatge hi havia un cadàver i que presentava signes de violència, per la qual cosa van activar el protocol per preservar l’escena del crim. Les primeres gestions van permetre detenir el jove de 23 anys i ara s’ha detingut un altre sospitós, tot i que de moment no han transcendit més detalls sobre el paper que va tenir cadascú.

Agents dels Mossos d'Esquadra investigant la mort d'una persona carrer de l'Església de Valls | ACN
Agents dels Mossos d’Esquadra investigant la mort d’una persona carrer de l’Església de Valls | ACN

Víctima amb un llarg historial de drogues

La víctima és un home de 45 anys amb problemes d’addicció a les drogues a qui es buscava des de feia dies. No es descarta que la seva mort estigui relacionada amb el tràfic de drogues, tot i que encara no hi ha res confirmat. La Guàrdia Urbana de Valls va ser qui va trobar el cos i van ajudar els Mossos a tallar l’accés al carrer perquè els serveis d’emergència i els investigadors poguessin fer la feina sense distraccions.

Fa un parell de setmanes els Mossos van obrir una altra investigació per la mort violenta d’un home a Cantallops (Alt Empordà). Un home marroquí de 36 anys va morir d’un tret al pit. La policia catalana va rebre l’avís a mig matí després que un amic de la víctima l’ha anat a buscar a casa i ha trobat el cadàver.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa