Consternació a Valls per la mort violenta d’un home de 45 anys. Els Mossos d’Esquadra han localitzat el cos sense vida de la víctima en uns baixos d’un bloc del carrer de l’Església aquest dimarts a la tarda i s’ha confirmat que presentava indicis de criminalitat. Poques hores després, la policia catalana ha informat que s’ha detingut un jove de 23 anys en relació amb el mort, tal com ha recollit l’Agència Catalana de Notícies (ACN). La investigació sobre els fets continua oberta.

La policia ha rebut un avís cap a un quart de sis de la tarda i s’han desplaçat fins al domicili, ubicat al centre de Valls, i, un cop han arribat les primeres dotacions de seguretat ciutadana i d’investigació, han verificat la presència del cos i els indicis de criminalitat. Els agents han preservat l’escena del crim i han iniciat les primeres gestions d’investigació, que han derivat en la detenció de l’individu, presumptament relacionat amb els fets.

Agents dels Mossos d'Esquadra investigant la mort d'una persona carrer de l'Església de Valls | ACN
Agents dels Mossos d’Esquadra investigant la mort d’una persona carrer de l’Església de Valls | ACN

Problemes de drogoaddicció i vincle amb el tràfic de drogues

La víctima, segons ha pogut saber l’ACN, tenia problemes de drogoaddicció i se la buscava feia dies. A més, no es descarta que el mort estigui relacionat amb el tràfic de drogues. Efectius de la Guàrdia Urbana de Valls han trobat el cos a l’habitatge, en un carrer on hi ha diversos pisos ocupats. El cos de seguretat local, al costat dels Mossos d’Esquadra, han tallat l’accés al carrer a mitja tarda d’aquest dimarts perquè els investigadors poguessin treballar sense dificultats.

Investigació oberta

Els investigadors han estat treballant tota la tarda a l’escena del crim i, a les nou de la nit, els serveis funeraris han retirat del pis el cos de la víctima. La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial del Camp de Tarragona ha obert una investigació per esclarir els fets i els motius d’aquesta mort violenta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa