Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 39 anys per una presumpta agressió sexual que hauria tingut lloc a Igualada el passat 4 de novembre. Segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN), els fets es van produir cap a les dotze de la nit. El detingut hauria empentat una noia de 25 anys dins d’un portal i després li hauria fet tocaments. Segons informa l’agència, l’home hauria estat detingut el dia 7 de novembre, i hauria entrat en presó provisional després d’haver declarat davant del jutge en funcions de guàrdia d’Igualada.

Aquesta detenció arriba enmig de la investigació dels Mossos d’Esquadra per trobar l’autor o autors de la brutal violació que va patir una menor d’edat a la mateixa ciutat pocs dies abans. La noia, de 16 anys, va anar a la discoteca Epic de la capital de l’Anoia, i havia quedat amb la seva mare que aniria fins a casa seva amb tren. Però mai no va arribar-hi. El seu cos va aparèixer nu i ple de ferides cap a les set del matí en un descampat. La va trobar un camioner que en un primer moment pensava que estava morta, i va arribar a tapar-la amb una manta.

ELs serveis d’emergència van confirmar que estava viva, i la van dur a l’hospital. Allà es va comprovar que patia ferides compatibles amb les d’una violació, però el cas és que la noia no recorda res. Això i el fet que en el camí de la discoteca fins a l’estació no hi hagi càmeres de seguretat està complicant molt la investigació de la policia catalana. De moment el cos no ha avançat cap informació al respecte, i el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, es nega a donar cap pista sobre en quin punt es troba la investigació. Tot apunta que la violació hauria estat múltiple, però des del departament no s’ha volgut fer cap pronunciament al respecte.

Nou comentari