El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Investiguen una agressió sexual als lavabos d’una discoteca de Badalona

Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió sexual al lavabo d’una discoteca de Badalona, segons ha avançat Metrópoli Abierta i han confirmat fonts de la policia catalana a l’ACN. Els fets haurien tingut lloc el passat de 3 març als lavabos de la coneguda discoteca Titus, que va activar el protocol antigressions tan bon punt la víctima, un jove tarragoní de 19 anys, va denunciar la situació al personal de seguretat de local.

Segons les primeres informacions recollides per la policia, el noi hauria anat a la discoteca amb unes amigues i en un moment de la nit va decidir anar al lavabo d’homes tot sol. El jove hauria tornat amb les noies una hora després i els va explicar que un home l’havia agredit sexualment. Els responsables de la discoteca van decidir tancar el bany on hauria tingut lloc l’agressió i van alertar el SEM perquè atengués el jove.

Els Mossos d'Esquadra investiguen quatre agressions sexuals al Centre Comercial Màgic de Badalona | ACN
Els Mossos d’Esquadra investiguen quatre agressions sexuals al Centre Comercial Màgic de Badalona | ACN

Sis casos d’agressió sexual a Badalona en poques setmanes

És el sisè cas d’agressió sexual que surt a la llum en poques setmanes a Badalona. El dimecres va quedar en llibertat el guia d’un museu de la ciutat acusat de tocaments sobre la rob a tres alumnes d’una escola d’Arenys de Munt (Maresme) que estaven de visita. Així mateix, els Mossos tenen obertes almenys quatre investigacions per agressions sexuals al Centre Comercial Màgic, establiment on sis menors van violar una nena d’11 anys després d’amenaçar-la amb un ganivet per portar-la als lavabos.

La policia catalana investiga tres denúncies més, que també haurien tingut lloc als lavabos del centre comercial. Famílies de les víctimes asseguren que s’han sentit “maltractades” i “oblidades” i no descarten que hi hagi més casos que no han sortit a la llum per por i “vergonya”. La situació és tan greu que les famílies afectades han creat un comitè per ajudar totes les noies que hagin patit una agressió i donar-los suport per fer el pas de denunciar. A més, denuncien que la resposta dels serveis socials i de la policia ha estat molt lluny del que s’espera. “El servei públic d’acompanyament psicològic va passar d’ella i només li oferien pastilles”, lamentava una de les mares.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa