El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detingut un menor per una agressió sexual a una menor de 10 anys
  • CA

Nova agressió sexual, aquest cop a una nena d’aproximadament 10 anys a la localitat de Reus. La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut un menor per presumptament haver fet tocaments a una nena de 10 anys, segons ha avançat el Diari de Tarragona i ha confirmat l’Agència Catalana de Notícies. Els fets es remunten al diumenge passat en un dels parcs de Reus, on la víctima va coincidir amb el seu presumpte botxí i es va produir l’agressió sexual.

Va ser el pare de la menor qui va avisar la Guàrdia Urbana després que ella li expliqués el que li havia passat. Els agents locals el van detenir dilluns, només un dia després dels fets, al carrer Velers. El cas va derivar en els Mossos d’Esquadra, que s’estan fent càrrec de la investigació actualment, i en la Fiscalia de menors. Segons fonts policials el menor es troba ara en llibertat amb càrrecs. A la víctima se li ha practicat un examen mèdic a l’Hospital Sant Joan de Reus.

Les agressions sexuals, a l’alça

Malauradament aquest no és l’únic cas que es coneix. Només fa un mes que es va conèixer l’últim cas d’una violació a una menor. Va ser a Tarragona i el detingut tenia 13 anys. Està acusat d’agressió sexual a una altra menor a qui també hauria robat el mòbil. Va ser la noia, de 15 anys, qui va denunciar en persona els fets a una comissaria dels Mossos d’Esquadra.

A l’octubre es va produir una altra agressió brutal a una menor, aquest cop a Igualada, i no ha estat fins fa un mes que s’ha detingut l’autor. Això demostra que no són fets aïllats i cada vegada es produeixen més agressions sexuals i més violacions grupals, el que el govern espanyol preveu apaivagar amb la nova llei del només sí és sí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa