El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detinguda una tercera persona pel crim de Valls

Continuen les detencions pel crim que va sacsejar Valls dimarts a la tarda. Els Mossos d’Esquadra han arrestat una altra persona aquest dijous per la seva possible relació amb la mort violenta d’un home de 45 anys en un pis al nucli antic del municipi. Aquesta és la tercera detenció que efectua la policia catalana i es tracta d’una dona de 47 anys. El cos va ser localitzar fa dos dies als baixos d’un bloc al carrer de l’Església i els investigadors van verificar que presentava signes de criminalitat. Poques hores després, es confirmava la detenció d’un sospitós de 23 anys i, aquest dimecres, la d’un segon possible implicat, un altre home de 30 anys arrestat a la mateixa capital de l’Alt Camp.

Agents dels Mossos d'Esquadra investigant la mort d'una persona carrer de l'Església de Valls | ACN
Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona per la seva possible implicació en el crim de Valls | ACN

Addicció a les drogues

La víctima, un home de 45 anys, tenia problemes d’addicció a les drogues i se la buscava des de feia dies. Cap a un quart de sis de la tarda, la policia va rebre l’avís que podria haver-hi una persona morta en un bloc al centre de Valls i, quan van arribar, els agents van trobar-hi el cos amb clars signes de violència. La investigació sobre els fets continua oberta.

Crim a Mora la Nova

A primera hora d’aquest dijous ha aparegut el cadàver d’una noia a Mora la Nova, a Ribera d’Ebre, molt a prop de l’N-420, segons ha avançat el Tarragona Digital i han confirmat fonts dels Mossos d’Esquadra. La troballa del cos podria estar relacionada amb la desaparició d’una noia aquest dimecres, malgrat que la policia catalana no ha confirmat ni desmentit aquesta informació del diari tarragoní. Un ampli dispositiu dels Mossos s’ha desplegat al lloc dels fets per investigar els fets i, extraoficialment, han assenyalat que treballen amb la hipòtesi d’un crim masclista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa