El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Manel Esteller insisteix que cal fer vacunacions massives
  • CA

El doctor Manel Esteller, director de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia de la Fundació Josep Carreras, ha assegurat aquest dijous que Catalunya encara es troba lluny de trobar-se amb un gran gruix de la població que estigui vacunada amb les dues dosis, i que per tant “encara estem lluny de poder-nos treure la mascareta” i poder-nos abraçar entre nosaltres.

En declaracions al Matí de Catalunya Ràdio, ha dit que països com Israel, que han vacunat ja la majoria de la seva població, sí que es poden permetre aixecar aquest tipus de mesures, però “aquí s’ha vacunat un 15% o 20% de la població, i per tant no podem”. “Ara calen vacunacions massives, perquè ja hem vacunat la gent gran, però ara falten grups importants, com la gent entre 50 i 70 anys”, ha dit.

Esteller també ha explicat que està desenvolupant un test que permet predir si un organisme patirà més o menys si agafa el coronavirus. Ha apuntat que hi ha factors d’edat, que si ets home tens més probabilitats de passar-ho malament, i que també influeix el grup sanguini. Depenent de la reacció de cada cos, algun pot reaccionar amb una pneumònia, ha explicat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pedro a abril 22, 2021 | 12:15
    Pedro abril 22, 2021 | 12:15
    Como en una tirania. A vacunarnos todos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa