El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’indignant ‘truc’ d’un youtuber que insta a “lligar amb ties col·locades”

Un youtuber espanyol amb més d’un milió de seguidors a Twitter i tres milions a Twitch està en el focus de la polèmica després d’explicar durant un directe que els seus amics tenen un “supertruc” per lligar que consisteix en abusar de dones quan han begut. Aquest suposat truc, per tant, és esperar que les dones estiguin borratxes o col·locades per endur-se-les a casa. Concretament, les paraules del Xokas van ser les següents: “Jo tinc col·legues que no beuen i que eren així d’anar a lligar amb les ‘pibas’ i que a més es divertien molt emportant-se les que estaven col·locades. Era molt fàcil lligar, perquè, clar, una tia que generalment et veuria com un quatre et veu com un set. Llavors és molt més fàcil, al damunt tu estàs serè, mesures perfectament les teves paraules, chupao“.

El youtuber anava més enllà: “A prendre pel cul, sortia a lligar, sortia amb nosaltres i s’anava amb una ‘piba’ sempre”, deia durant un directe a Twitch que s’ha fet viral per normalitzar una actitud que pot ser fins i tot un delicte i lloar la tècnica del seu amic dient que era “un crack, un fora de sèrie, un puto pro”. “A riu regirat, guany de pescadors”, acabava la seva explicació poc abans que esclatés la polèmica a Twitter.

Frivolitzar amb la idea d’abusar de dones que han begut

Aquestes paraules han fet bullir les xarxes i les institucions. El Ministeri d’Igualtat està estudiant aquestes declaracions, que ja ha denunciat públicament. De fet, la secretària d’Estat d’Igualtat, Ángela Rodríguez, ha assegurat que està “atònita” per aquestes paraules que “frivolitzen amb la idea d’abusar de dones que han begut”. “Sense polítiques d’igualtat ni educació sexual la cultura de la violació es normalitza”, ha lamentat. El ministeri d’Irene Montero ha tret pit de la llei del només sí és sí com a eina per evitar aquestes situacions i ha carregat contra el Xokas per ser un mal exemple pels més joves, que tenen els youtubers i streamers com a referents.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: A ver “crack”, que eso se llama abuso, cateto! a abril 14, 2022 | 16:33
  A ver “crack”, que eso se llama abuso, cateto! abril 14, 2022 | 16:33
  Y puestos a puntuar, los enfermos como vosotros no puntuais, vais a por todas, sin criterio, sin tacto, y si os comeis algo es por que ellas quieren.
 2. Icona del comentari de: fat boy a abril 14, 2022 | 17:20
  fat boy abril 14, 2022 | 17:20
  Aquest lliga menys que el xofer del Papa. O que un gas noble.
 3. Icona del comentari de: Tano a abril 14, 2022 | 19:36
  Tano abril 14, 2022 | 19:36
  Made in Caspain.
 4. Icona del comentari de: Descobrir la sopa d'all a abril 14, 2022 | 19:57
  Descobrir la sopa d'all abril 14, 2022 | 19:57
  Els temps canvien ara cal parlar més correctament, però, passerells per a que creieu que han servit i serveixen les "discoteques" abans "boîtes" des de la seva creació ? No és per casualitat que en aquesta mena de locals que en diuen nocturns, potser perquè de dins sempre son foscos, amb l'entrada hi ha inclosa una "consumició". Sembla ara que una cosa malgrat que es conegui des de fa anys i panys si no surt a les xarxes "socials" no existeix, si a més ho barregem amb allò políticament correcte actual, hi ha teca per a parlar-ne i que si naps i que si cols. No vol pas dir que estigui bé fer aquestes "tàctiques" però, prendre-ho per una "novetat" o un "descobriment" és molt patètic. És ridícul.
 5. Icona del comentari de: FartsD'Spanistan a abril 14, 2022 | 20:21
  FartsD'Spanistan abril 14, 2022 | 20:21
  Deixeu de parlar de les imbecil·litats que passan a Espanya.
 6. Icona del comentari de: Sarah a abril 14, 2022 | 20:24
  Sarah abril 14, 2022 | 20:24
  Molta hipocresia hi ha a espanya, com sempre. Si les declaracions fossin al revés, dones que s'aprofiten dels calers dels que beuen de més, farien tot aquest escàndol? I els polítics els primers interessats. Potser que El món es dediqui a noticies que interessen als catalans, i no les tonteries que passen al país veí.
 7. Icona del comentari de: Vendetta a abril 14, 2022 | 22:04
  Vendetta abril 14, 2022 | 22:04
  Be el posarse bolinga es responsabilitat individual

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa