El TSJC anul·la el toc de queda a gran part de Catalunya

Accepta mantenir-lo només en un grup de municipis, que no inclou Barcelona

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha anul·lat el toc de queda a gran part de Catalunya, segons ha confirmat a través d’un comunicat. El tribunal ha decidit mantenir les limitacions a la movilitat nocturna entre les 01.00 hores i les 06.00 als municipis d’Alcarràs, Amposta, Arenys de Munt, Badia del Vallès, Balaguer, Banyoles, Calafell, Celrà, Cervelló, Gelida, Manlleu, Martorell, Montblanc, Móra d’Ebre, Palafolls, Salt, Sant Feliu de Guíxols, Sarrià de Ter i Torroella de Montgrí.

Així mateix el tribunal avala també la mesura de limitar a 10 el número de persones que es poden agrupa en reunions familiars i socials i la limitació del 70% de l’aforament en actes religiosos a tot el territori de Catalunya. No avala la resta de mesures presentades pel Govern que volia prorrogar les mesures en 148 municipis.

Comentaris

  Endocrinologia Social 19/08/2021 12:40 pm
  Sembla que els jutges que treballen a Catalunya volen imitar als nordamericans (republicans -estats- majoritàriament), que és carreguen la major part de les mesures preventives de l'expansió de l'epidèmia. Esperem que aquí a Catalunya els resultats de les decisions d'aquells jutges no resultin en les desgraciades conseqüències que es viuen als EUA: Increment molt significatiu de contagis, hospitalitzacions i morts.
  Endocrinologia Social 19/08/2021 12:42 pm
  Sembla que els jutges que treballen a Catalunya volen imitar als nordamericans (republicans -estats- majoritàriament), que és carreguen la major part de les mesures preventives de l'expansió de l'epidèmia. Esperem que aquí a Catalunya els resultats de les decisions d'aquells jutges no resultin en les desgraciades conseqüències que es viuen als EUA: Increment molt significatiu de contagis, hospitalitzacions i morts. No els donarem les gràcies.
  Angels 19/08/2021 12:51 pm
  Ja era hora que algú li fiqués les mesures aberrants del Procicat i la suspensió sense proporció de drets fonamentals pel lloc adequat
   Jutges. Podei d er jutjats 19/08/2021 5:36 pm
   Àngels saps que in cardenal predicava la no-vacinació i ara s'està morint de covid?Als jutges els haurem de jutjar i c lo ndemnar per tots els malalts i mortd qie es donin de més. Si cal geu lloc a les presonsQuè en saben ells del virus?
    Obediència acrítica 19/08/2021 6:28 pm
    Fas demagògia barata. Què en saben els epidemiòlegs de drets fonamentals??? Amb l'excusa de morts evitables requisem tots els vehicles? Recloem els avis per sempre perquè la grip també en mata molts? Prohibim les platges perquè cada any n'hi ha que s'hi ofeguen? Per sort hi ha qui té una visió menys estreta dels drets i les prioritats socials que els talibans del covid.
     Ramon 19/08/2021 10:27 pm
     tu si que fas demagogia barata, els teus drets fo ementals, fa anys que t'els han tret, pero ex tan tonto que encara no t'hen has adonat, nones quant t'han restringuit les birres i el futbol, ojala agafis el covit i les passis ben putes
  jul 19/08/2021 1:33 pm
  Seguimos con la Justicia, ciega, sorda y metementodo.
   666 19/08/2021 7:33 pm
   Ñorda ... Está todo dicho !
  Peter smich 19/08/2021 1:34 pm
  Coi de tribunals, són els governedors del reino d'Espanya en tot, sanitat, ensenyament, agricultura, ramaderia i pesca, en fi, els amos absoluts de tot i de tothom. Quina pena.
  FRAN BCN 19/08/2021 1:40 pm
  Felicitats TSJ, sou els millors especialistes en Sanitat, pitjors que els ultres parlen negacionistes. Apa, ara a aguantar els ninyatos immadurs fins les tantes amb les seves festes fastigoses...
  Josep 19/08/2021 2:16 pm
  Així, d'ara endavant, quan tingui un problema de salut hauré d'anar al jutjat per que em tractin?
  X2 19/08/2021 2:38 pm
  Aquests paios del tsjc , son uns tècnics en pandèmies, poca broma
  Joanka 19/08/2021 2:43 pm
  No se quina és la raó de votar o tenir experts en les disciplines importants. Si ets a egspanya només cal jutjes marca egpanya Saben absolutament de ror i sobre tor molt més que els experts, no s'equivoquen i sk s'equivoquen entre ells s'ho arreglen i no els passa absolutament res i per suposats no els eligeix el poble sino els "companys" de professió
  uno que vive en Tabarnia 19/08/2021 3:29 pm
  ara els pallassos togats (i tocats del volet), pensen i defensen els drets? no hem feu riure, la solucio es ven facil. passar la minuta hospitalaria als pallassos i acabem em la tonteria, si no indicar adressas d,aquestos per anar a fer el botellot devant de casa seva
  Salvats pel TSJC! 19/08/2021 4:34 pm
  Ben fet. Aquí tenim els que aplaudeixen amb les orelles el totalitarisme d'un govern que aplica estats d'excepció amb la mateixa alegria que diu que vol acollir encara més immigrants. Sort que els drets fonamentals no estan en mans d'aquesta dictadura sanitària pseudorepublicana i el seu règim de control per via de la por social.
  Vergonyós .... 19/08/2021 7:31 pm
  El que fan aquests xamans ignorants i PPedants ... Ñordos ! Són RIDÍCUL MUNDIAL ! I tant poc o gens, que respecten el Drets Fonamentals als indepes !

Nou comentari