El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Topada entre policia espanyola i els Mossos per una documentació judicial
  • CA
Furgona policia espanyola a TERSA

 

Topada entre agents del Cos nacional de Policia i agents dels Mossos d’Esquadra a les portes de la incidenadora de Sant Adrià. Agents de la policia catalana es dirigien aquest matí a la incineradora per tal de destruir “documentació” seguint les instruccions judicials. Els agents dels Mossos s’han topat amb un control del CNP a les portes de la instal.lació, cinc furgonetes de la Unitat d’Intervenció i plenes d’agents de paisà. Els policies espanyols han requerit la documentació als Mossos i aquests s’hi han negat perquè tenien l’ordre judicial de destruir-la

Fonts coneixedores del cas han ifnformat a ‘El Món’, que els policies espanyols han identificat els mossos, els han gravat i els han retingut durant mitja hora. Els mossos s’han mantingut ferms i no han lliurat la documentació. Després d’alguns moments de tensió i esbroncada, els Mossos han continuat endavant i han portat la documentació a destruir tal i com haia ordenat el Jutge.

 

No ha transcendit el contingut d’aquesta documentació ni a quina investigació pertanyia. En qualsevol cas, els Mossos temen que la policia espanyola s’arrogui propietats de vigilar el cos policial català. Tot apunta que els agents espanyols tenien coneixement que els mossos anaven a destruir aquesta documentació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa