Sant Julià de Ramis porta la Guàrdia Civil a l’Audiència Nacional per les destrosses de 1-O

Marc Puigtió serà present a la vista del Jutjat Central Contenciós de l’Audiència Nacional i reclama 13.000 euros

Curiós i força simbòlic front judicial el que ha obert l’alcalde de Sant Julià de Ramis, Marc Puigtió. En nom del consistori, demà reclamarà al Jutjat Central Contenciós Administratiu de l’Audiència Nacional, un total de 13.000 euros a la Guàrdia Civil per les destrosses de l’institut armat arran de l’operatiu contra el Primer d’Octubre.

Segons l’alcalde a la vista oral,  programada demà a 1/4 de 12, hi anirà “amb el cap ben alt, per dignitat i responsabilitat amb els nostres veïns i veïnes”. En la seva demanda, el consistori interpreta que la Guàrdia Civil és responsable dels danys ocasionats per l’arribada de més de 20 furgonetes carregades d’agents antiavalots  “disposats a fer mal”. Una acció que recorda “mai pot ser una actuació proporcional i així ho va veure tot el món”.

Els danys ocasionats es focalitzen al pavelló esportiu de Sant Julià de Ramis, col·legi on havia de votar el president Carles Puigdemont en el referèndum de l’1 d’octubre. De fet, va ser un dels primers punts on va actuar la Guàrdia Civil destinats en l’operació Copèrnic. Van ser les primeres càrregues relatades en directe per la munió de mitjans que s’hi concentraven esperant la votació del president. La difusió de l’operatiu es va fer viral.

L’expectació mediàtica que hi havia des de primera hora del matí, amb nombrosos mitjans de comunicació internacionals, també va fer que fos la càrrega policial que primer es va difondre a nivell mundial.

 

Comentaris

  Gonzalo 01/12/2020 1:47 pm
  Pero que indigentes mentales sois, banda de laZis amargados..... Haberles dado las llaves, retrasados!!!!!!
  Has te lo mirar 01/12/2020 4:24 pm
  Eres mas hombre o tienes complejo que siempre faltas al respecto.
  Veritas 01/12/2020 4:31 pm
  Pikoletos = ultim refugi de violadors, còmplices de narcos i franquistes en general, només bons per a atacar a àvies indefenses....... 100% marca nyorda !!

Nou comentari