Sàmper i Trapero visiten la comissaria de Vic després dels aldarulls

Durant els incidents es van llençar pedres i es van trencar els vidres de l'edifici

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, i el director de la policia catalana, Pere Ferrer, han visitat aquesta matinada, en un desplaçament d’urgència, la comissaria de Vic (Osona) després dels aldarulls per l’empresonament de Pablo Hasél. L’alcaldessa de la ciutat, Anna Erra, va acompanyar la cúpula d’Interior. La visita es va produir després que aquesta comissaria fos atacada amb pedres i quedés amb els vidres trencats. El conseller, el Major i el director dels Mossos van visitar les instal·lacions i van parlar amb els agents de la comissaria.

Comentaris

  MUA 17/02/2021 11:16 am
  Aixo s'ha de preparar be i organitzar. El poder el te el poble, si s'ens posa als ous cremar-ho tot estan llestos. Que ho tinguin clar sols ens acollonen si ens deixem i sembla que no ens deixem.
  Pajaritu 17/02/2021 10:41 am
  Hay que quitar a los Mossos de las calles y poner a la Guardia Civil. No pueden defenderse ellos mismos, cómo van a defender a la ciudadanía.
   MUA 17/02/2021 11:17 am
   A mi m'agrada mes el tir al verd.... o sea que benzina i avalll.
  Dolors63 17/02/2021 10:36 am
  Un país on la justícia no funciona, on l'estat no respecta els drets fonamentals dels ciutadans, corre el risc que siguin els ciutadans els que facin justícia, la democràcia manté l'ordre, la llei per si mateixa, no!
  uno que vive en Tabarnia 17/02/2021 10:29 am
  tot aixo es la consecuencia de la sumisio de una policia a l,estat de Ñ, hi anira a mes, ara esteu veien que es la gent del poble qui va arrossagar als politics per lluitar per la independencia, i el poble cada vegada es mes fort i exigent, NO ES DEIXA ENGANYAR
  David 2 17/02/2021 8:52 am
  La por esta canviant de bàndol, els mossos ja no es passegeran tant tranquils, tan prepotents, ja no us sentireu inmunes,

Nou comentari