Puigneró: “Si la taula de diàleg es bloqueja i no avança és evident que no arribarà als dos anys”

El vicepresident del Govern vol convertir l'aeroport del Prat "en el més verd d'Europa"

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, ha assegurat aquest dimarts que “si la taula de diàleg es bloqueja i no avança és evident que no arribarà als dos anys“. Ho ha dit en una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio, en la qual també ha afirmat que en cas que aquesta taula entre la Generalitat i la Moncloa “no donés fruïts, passaríem a una nova pantalla“, i ha dit que caldria arribar a la independència a través d’una via alternativa a aquesta taula. “L’èxit d’aquesta taula dependrà dels fets”, ha afegit, a més de dir que se li ha de donar “una mica de marge” i esperar a analitzar com va la propera trobada.

Per altra banda, Puigneró ha celebrat que aquest dilluns s’arribés a un acord amb el govern espanyol i AENA per tirar endavant l’ampliació del Prat. Ha avisat, però, que els detalls no estan en cap cas tancats, però que s’han proposat que la infraestructura que connecti amb alta velocitat els aeroports del Prat, Reus i Girona comenci a veure la llum entre 2022 i 2026. Puigneró ha promès que El Prat “serà un aeroport respectuós amb el medi ambient” i que s’ha de treballar per ser “el més verd d’Europa”.

No obstant, el vicepresident ha explicat que la seva intenció és que l’aeroport sigui “menys low cost” i passi a ser un aeroport ple de “tecnologia, talent i treball”, a més d’esperar que l’arribada de vols intercontinentals faci que Barcelona deixi de necessitar les escales i d’aquesta manera augmenti la “competitivitat” de Catalunya. Puigneró ha insistit que ara mateix encara no hi ha res “tancat”, i que ara toca “posar-se a treballar” per tal de poder ampliar amb èxit l’aeroport.

Comentaris

  Un català 03/08/2021 9:13 am
  Aquest personatge no té cap credibilitat, que vagi a fer paelles amb la Rahola i el Puigdemont i deixi la política. Només cal veure la cara que té, si sembla que no hagi anat de ventre en 10 anys.
  ¿ Y pasará algo?. 03/08/2021 9:54 am
  Menudo problema tiene la mayoría de la ciudadanía catalana, están que no pegan ojo de los nervios. Esta charlotada hace tiempo que no hace gracia y los 500 cargos a dedo, junto con los 300 chiringuitos, no están por la labor de hacer una nueva función.
  GROC 03/08/2021 10:12 am
  Espero que tots els incondicional votans i simpatisans de JxC apludexin l'acort de Puignero amb el PSOE ,per l'ampliacio del aeroport del Prat. Com sempra els millors guanyan el peix al coba , ara corregit han guanyat una balena
   Govern de Vichy Catalan 03/08/2021 10:59 am
   Erc no hi te res a veure, he? Flipo amb els sectaris.
    per sectari, 03/08/2021 12:18 pm
    un batxiller foll que va suspendre la DUI en segons i va fugir deixant-ho tot enmerdat, sempre ha estat en contra de parlar de tot però mai a ofert cap alternativa millor, com posar a dit al pallasso Torra que va paralitzar el País 3 anys més...
   en GROC ara despista 03/08/2021 9:38 pm
   Home GROC, jo pensava que en Aragonès era d'ERC
  Luisnomeacuerdo 03/08/2021 11:32 am
  En ocasiones veo mongoles. Decía este fascista independentista con más cabeza que hombros. Otro visionario.
  Marededéusinyor!!! 03/08/2021 12:13 pm
  Vostès els corruptgents han prUcessat cap enlloc els últims 10 anys sense avançar gens, més aviat retrocedint, amb multes millonaries, presos polítics i exiliats. Ara no tenen paciencia ni per 2 anys? Han rebentat des del primer dia la taula per parlar de tot, però mai han oferit cap alternativa. Realment, fan fàstic!!!
  Doctor Strangelove 03/08/2021 1:22 pm
  Quin individu! A Catalunya hi ha coses importants a fer, però no, el batxiller i els seus sequaços només volen posar pals a les rodes per a que els hiperventilats dèbils de ment els continuïn votant i així poder menjar-se els musclos i/o mantenir la cadira. És lamentable que la nostra terra estigui en mans de personatges amorals com aquests! Doc.
  Català 03/08/2021 2:42 pm
  Com que no servirà per a res ja no calia ni que comencés.
  Català 03/08/2021 2:42 pm
  Com que no servirà per a res ja no calia ni que comencés.
  JordiT 03/08/2021 2:59 pm
  Durara fins que guanyi PP junt a VOX les properes eleccions

Nou comentari