El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PSOE demana al PP que “deixi de saltar-se la legalitat” i segui a negociar la renovació del CGPJ
  • CA

El PSOE ha demanat al PP que “deixi de saltar-se la legalitat” i segui a negociar la renovació del Consell General del Poder Judicial (CGPJ). La portaveu del Comitè Organitzador del 40 Congrés del PSOE i viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, ha denunciat “els 1.000 dies de bloqueig i de segrest de la Constitució” i ha assenyalat els populars per “estar instal·lats en el no”. Des de Ferraz, Granados ha dit que “això no té res a veure en fer oposició al govern, perquè és una obligació constitucional” i ha reclamat que “enfortir les institucions ha de ser una prioritat de tots”.

“Hi ha assumptes que haurien de quedar fora de la lluita partidista”, ha clamat. Granados també ha denunciat que està paralitzada la renovació al Tribunal de Comptes, al Defensor del Poble i al Tribunal Constitucional. I ho ha qualificat de “sabotatge institucional”. La dirigent socialista ha acusat el líder dels populars, Pablo Casado, d’actuar amb una “deslleialtat històrica” i li ha demanat que “d’una vegada per totes s’assegui a negociar la renovació de tots els òrgans”.

“Espanya es mereix una oposició amb qui arribar a acords i pactes”, ha raonat Granados, que ha preguntat als barons del PP si “estan d’acord en convertir el seu partit en una formació sense sentit d’estat”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: mala peça a agost 30, 2021 | 14:37
    mala peça agost 30, 2021 | 14:37
    la rottenmeier granados, necessita quota d'audiència, parem maquines, ja pot dir missa, que per deslleial el miguel izeta, passar d'estar a favor del dret a decidir, a manifestar-se amb la ultradreta, és ser molt deslleial i molt xaqueteru
  2. Icona del comentari de: el pitjor del 10 darrers anys el psc a agost 30, 2021 | 15:00
    el pitjor del 10 darrers anys el psc agost 30, 2021 | 15:00
    per cert rottenmeier, ja pots organitzar el 40e congreso de la delegación del psoe a Catalunya, a veure si l'incompetent i irresponsable, illa, substitueix al secretario miguel izeta. Recorda-li al illa, que ens els darrers 10 anys a Catalunya, existia el psc, però el miguel izeta, el va enterrar pels seus propis interessos. El mateix miguel izeta, va passar de donar suport al dret a decidir, a manifestar-se amb la ultradreta, això també és molt greu, però és unes de les raons per les quals, el illa no serà mai President de la Generalitat de Catalunya
  3. Icona del comentari de: ciutadà a agost 30, 2021 | 15:50
    ciutadà agost 30, 2021 | 15:50
    Iceta és un polític. Res més que aixó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa