El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aragonès assegura que ERC apartaria Borràs del càrrec si fos del seu partit
  • CA

Laura Borràs està a un pas d’anar a judici pel cas de presumpte fraccionament de contractes quan dirigia la Institució de les Lletres Catalanes. En assabentar-se’n del cas, diversos partits han demanat la dimissió de Borràs. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, que no s’havia pronunciat fins ara obertament, ha dit en una entrevista a Onda Cero que, si es donés una situació equivalent a Esquerra Republicana, el seu partit “posaria la institució per davant i se l’apartaria” del càrrec.

La presidenta del Parlament ja va anunciar la setmana passada que no dimitiria. Borràs va declarar en una compareixença que és “innocent” i que els que la volen fer caure estarien aprofitant-se d’una causa contra ella pel simple fet de ser independentista.

El president de la Generalitat ha defensat que, en l’obertura de judicis orals per corrupció, el reglament del Parlament no exigeix necessàriament la dimissió, sinó que també hi ha la possibilitat de “suspensió“. Aleshores, “si el cas es resolgués de manera favorable, se la restauraria en les responsabilitats”, ha indicat Aragonès. Aquesta, però, “és una decisió que primer correspon a la presidenta del Parlament i a Junts. En aquests moments no hi ha obertura de judici oral i tenim temps per veure quina és la seva posició definitiva”, ha afegit.

Els delictes “són els que són”, assegura Aragonès

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) veu indici de quatre delictes en el cas de Borràs: prevaricació, frau administratiu, malversació de cabals i falsedat en document mercantil. El president de la Generalitat no ha volgut opinar si es tracta d’un cas de corrupció però ha assegurat que els delictes “són els que són” independentment de si l’acusació és certa o no. A més, el president català ha declarat que l’acusació contra Borràs es tracta d’un cas “molt diferent” als relacionats amb el referèndum de l’1-O.

Trobada entre el president del Govern, Pere Aragonès, i la presidenta del Parlament, Laura Borràs, al Palau de la Generalitat | ACN
Trobada entre el president del Govern, Pere Aragonès, i la presidenta del Parlament, Laura Borràs, al Palau de la Generalitat | ACN

“La negociació”, el camí a seguir

D’altra banda, Aragonès ha afirmat que la reunió del pròxim divendres amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha de ser “un punt d’inflexió per avançar decididament en el procés de negociació per la resolució del conflicte polític” entre Catalunya i Espanya.

El president de la Generalitat està convençut que la negociació és el camí a seguir. Per això, ha pactat aquesta reunió amb Sánchez, que és la primera trobada formal entre els dos presidents després de l’esclat del cas Pegasus. En aquest sentit, ha recordat que la setmana passada va presentar una querella i que, per tant, les responsabilitats que no s’assumeixin políticament s’hauran d’afrontar per la “via judicial”. A més, la dimissió de la directora del CNI, Paz Esteban, –ha explicat Aragonès– és “insuficient” i aquesta només es va argumentar només per la fallada de seguretat del telèfon mòbil del president Sánchez, ha subratllat.

Pedro Sánchez i Pere Aragonès durant l'última reunió de la taula de diàleg, el setembre del 2021 / Europa Press
Pedro Sánchez i Pere Aragonès durant l’última reunió de la taula de diàleg, el setembre del 2021 / Europa Press

La confiança amb l’executiu espanyol està “minvada” i s’haurà de construir de nou en base “d’acords concrets i avenços reals“. Aragonès ha obert la porta a pactar “les regles” d’un referèndum d’autodeterminació amb l’objectiu d’acordar els “termes de la consulta”. “Que es demani més majoria a Catalunya o que sigui al cap d’uns anys perquè la decisió sigui madura i no fruit d’un context determinat”, ha posat d’exemples el president català.

Més notícies
Laura Borràs a Argelers / Mireia Comas
La dura conversa de Borràs amb una periodista al ‘Faqs’
Notícia: La dura conversa de Borràs amb una periodista al ‘Faqs’
Comparteix
La presidenta del Parlament manté un tens estira-i-arronsa amb Carla Turró, directora del programa 'El balcó' de la SER durant el penúltim programa de Cristina Puig
El president del Govern, Pere Aragonès, demana el cap de Robles pel cas Pegasus / EP
Aragonès apunta al magistrat del Suprem que va permetre l’ús de Pegasus
Notícia: Aragonès apunta al magistrat del Suprem que va permetre l’ús de Pegasus
Comparteix
L'advocat del president demana les resolucions amb què Pablo Lucas per autoritzar el CNI a fer l'espionatge i podria incloure'l en la denúncia
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, al Parlament / ACN
Aragonès es querellarà contra l’exdirectora del CNI i NSO pel Catalangate
Notícia: Aragonès es querellarà contra l’exdirectora del CNI i NSO pel Catalangate
Comparteix
El president ho farà entre avui o demà, amb l'objectiu de determinar responsabilitats
La consellera de Presidència, Laura Vilagrà, al Fórum Europa Tribuna Catalunya / Sílvia Jardí
Vilagrà respon a Bolaños: “No es poden permetre” presos i exiliats polítics
Notícia: Vilagrà respon a Bolaños: “No es poden permetre” presos i exiliats polítics
Comparteix
La consellera de Presidència assegura que "necessitem treballar a fons molts aspectes, també de canvis normatius"

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pregunta freqüent a juliol 11, 2022 | 11:20
    Pregunta freqüent juliol 11, 2022 | 11:20
    Què passarà, ERC, quan el estado podrit ja no us necessiti i comenci a fer lawfare i atestats policials falsos contra vosaltres? Donarem credibilitat a la Fiscafina i a la GC?
    43
    Icona de dislike al comentari de: Pregunta freqüent a juliol 11, 2022 | 11:20 21
    Respon
    • Icona del comentari de: Quina colla a juliol 11, 2022 | 13:57
      Quina colla juliol 11, 2022 | 13:57
      Aquest afer el van descobrir els Mossos i no té res a veure amb la fiscalia, i sí amb un narcotraficant amic de la Borras. No cal utilitzar paraules estrangeres per referir-se a una imputada per corrupció.
      30
      Icona de dislike al comentari de: Quina colla a juliol 11, 2022 | 13:57 19
      Respon
      • Icona del comentari de: Informa't a juliol 11, 2022 | 14:19
        Informa't juliol 11, 2022 | 14:19
        Els mossos van tancara el casmon, informa't
        11
        Icona de dislike al comentari de: Informa't a juliol 11, 2022 | 14:19 10
        Respon
      • Icona del comentari de: Uff un ferrovial brut com el junqueras a juliol 11, 2022 | 15:54
        Uff un ferrovial brut com el junqueras juliol 11, 2022 | 15:54
        FERROVIAL limpia el culo y la boca del bebe aragones el tontito de españa
  2. Icona del comentari de: Misèria a juliol 11, 2022 | 11:21
    Misèria juliol 11, 2022 | 11:21
    Al judici farsa de l'1O els advocats defensors van fer el merdes seguint la fiscafina i el partidisme miserable dels acusats, que només volien ser perdonats per l'amo, res de voler lluitar, i ens van vendre a tots a canvi de càstigs tous. Va ser una vergonya dels qui es van entregar a l'enemic i ens va entregar a tots. Impossible d'oblidar. Del cas Laura Boràs, impacta de valent veure que ERC , alguns de Junts i la Cup donen credibilitat als informes deformes de la Guardia Civil, en plena lawfare. És vomitiu. I, com ja es va advertir al seu moment, s'ha de ser molt imbècil per aprovar un article com el del 25.4 del reglament del Parlament de Catalunya, quan tens un estado utilitzant la injustícia contra l'independentisme. Molt d'imbècil tenim a la Generalitat.
    35
    Icona de dislike al comentari de: Misèria a juliol 11, 2022 | 11:21 24
    Respon
    • Icona del comentari de: Donar exemple abans de obrir boca a juliol 11, 2022 | 12:43
      Donar exemple abans de obrir boca juliol 11, 2022 | 12:43
      Aragonès i ERC, (tambè la CUP i els partits unionistes), que tant clamen per apartar a la Presidenta Borràs, haurien de donar exemple i començar a apartar, exactament pel mateix article del reglament, els diputats republicans Lluís Salvadó i Josep Maria Jové, imputats de corrupciò i malversaciò. Però això no passarà, aquests son dels "seus" i els consideren represaliats....
      29
      Icona de dislike al comentari de: Donar exemple abans de obrir boca a juliol 11, 2022 | 12:43 11
      Respon
      • Icona del comentari de: Que ets cec? Potser borni? a juliol 11, 2022 | 17:56
        Que ets cec? Potser borni? juliol 11, 2022 | 17:56
        No cal apartar ningú d'ERC, ells mateixos es fan la neteja, no com els corruptgents que's tapan les vergonyes uns a altres especialment per corrupció.
        13
        Icona de dislike al comentari de: Que ets cec? Potser borni? a juliol 11, 2022 | 17:56 11
        Respon
        • Icona del comentari de: Núria, i poso el nom perquè no tinc res a amagar a juliol 12, 2022 | 11:15
          Núria, i poso el nom perquè no tinc res a amagar juliol 12, 2022 | 11:15
          Un seguidor que no pensa perquè dona segur que no ho ets. "El de les mamelles grosses" encara és al partit que d'anomena com un mantra, d'esquerres, jejeje, feninista, hahahhahahahah i indepe de tista hahaaaaaaaaaaaaahahahahah. Per favor, que els que som coherents amb les persones, sense inportar el sexe, i no anem d'esquerres de pasta i som indepes de tota la via no ens foten més el pel. Desperta, desperta, que són uns pocavergonyes. I els diners a dit al Junqueras-germà??
          • Icona del comentari de: 'coherents amb les persones'? a juliol 12, 2022 | 15:45
            "coherents amb les persones"? juliol 12, 2022 | 15:45
            Com Laura Hagrid Borràs jurant que no faria fora a Juvillà i ja feia una setmana que ho havia fet? Menys fums corruptgent...
  3. Icona del comentari de: El asturat a juliol 11, 2022 | 11:24
    El asturat juliol 11, 2022 | 11:24
    Ficar el nas on no et toca es de borinot. La presidenta del parlament no es cap corrupta, i no acceptarà una rendició com ALTRES!
    38
    Icona de dislike al comentari de: El asturat a juliol 11, 2022 | 11:24 19
    Respon
    • Icona del comentari de: Força de la gravetat a juliol 11, 2022 | 14:00
      Força de la gravetat juliol 11, 2022 | 14:00
      És molt clar que la presidenta ha de complir el reglament del Parlament, voluntàriament o per la força.
      17
      Icona de dislike al comentari de: Força de la gravetat a juliol 11, 2022 | 14:00 15
      Respon
  4. Icona del comentari de: Paciencia a juliol 11, 2022 | 11:25
    Paciencia juliol 11, 2022 | 11:25
    Asi se dirige un equipo
  5. Icona del comentari de: bs a juliol 11, 2022 | 11:25
    bs juliol 11, 2022 | 11:25
    erñ botiflers
  6. Icona del comentari de: Amén, pare abat a juliol 11, 2022 | 11:34
    Amén, pare abat juliol 11, 2022 | 11:34
    Jové, Salvadó...et sonen aquests noms. Seient al teu costat (un d'ells sembla que fotent-li ma a alguna secretaria), dient que estaveu fent "estructures d'estat" entre croissant i croissant...
    29
    Icona de dislike al comentari de: Amén, pare abat a juliol 11, 2022 | 11:34 21
    Respon
    • Icona del comentari de: girigall a juliol 11, 2022 | 12:33
      girigall juliol 11, 2022 | 12:33
      Recordeu aquell "Oriol que li diem a l'Artadi quan vingui a la tarda i vegi que no hem fet res...."
      15
      Icona de dislike al comentari de: girigall a juliol 11, 2022 | 12:33 10
      Respon
  7. Icona del comentari de: Amén, pare abat! a juliol 11, 2022 | 11:44
    Amén, pare abat! juliol 11, 2022 | 11:44
    La veu del pare abat dixit. Si, si...per aixó sou l'esquerreta republicaneta ( aixó si, quan us deixin ser-ho) de la Catalunya (més acollonida, del anar fent).
    25
    Icona de dislike al comentari de: Amén, pare abat! a juliol 11, 2022 | 11:44 14
    Respon
  8. Icona del comentari de: Scherlock a juliol 11, 2022 | 11:48
    Scherlock juliol 11, 2022 | 11:48
    El que vol dir el president Aragonès és que per ell i per ERC tot s'hi val per apartar un rival polític. Ni que sigui donant credibilitat a les clavegueres de l'estat, és més important mantenir-se en el poder i afermar la posició del seu partit, abans que avançar en els objectius nacionals del país. La pagueta és la pagueta.
    30
    Icona de dislike al comentari de: Scherlock a juliol 11, 2022 | 11:48 16
    Respon
    • Icona del comentari de: Precisió a juliol 11, 2022 | 14:04
      Precisió juliol 11, 2022 | 14:04
      La Borràs no es cap rival polític, ja que no té cap nivell. Després d'aquest escàndol ha quedat fora de joc. No són les clavegueres de l'estat, és ella que s'ha autoliquidat.
      17
      Icona de dislike al comentari de: Precisió a juliol 11, 2022 | 14:04 23
      Respon
      • Icona del comentari de: Prou ERÑ.porqueria.155 a juliol 11, 2022 | 15:50
        Prou ERÑ.porqueria.155 juliol 11, 2022 | 15:50
        Borras es molt mes intel.ligent que el Parroco Loco junquerllas del Ferrovial, el enanito Pedrito i la Blancanieves fea Vilalta. Erc Basura española.155
  9. Icona del comentari de: fideli a juliol 11, 2022 | 11:51
    fideli juliol 11, 2022 | 11:51
    mentider. la màfia local es vol carregar la Laura per destorb i ridiculització... malparits ciris, malparits lliris
    26
    Icona de dislike al comentari de: fideli a juliol 11, 2022 | 11:51 12
    Respon
  10. Icona del comentari de: Josep a juliol 11, 2022 | 11:56
    Josep juliol 11, 2022 | 11:56
    aragones passa de patufet a barrufet tontet
    30
    Icona de dislike al comentari de: Josep a juliol 11, 2022 | 11:56 12
    Respon
  11. Icona del comentari de: I Ferrovial, ja l'heu apartat? a juliol 11, 2022 | 12:01
    I Ferrovial, ja l'heu apartat? juliol 11, 2022 | 12:01
    Per favor, president, si ni tan sols heu apartat Ferrovial, afavorint amb molts diners a l'empresa on és un alt càrrec el germà de l'Oriol Junqueras. El poder us ha fet dolents com elsa partits unionistes. Ai el poder, el sou I les cadires
    29
    Icona de dislike al comentari de: I Ferrovial, ja l'heu apartat? a juliol 11, 2022 | 12:01 12
    Respon
  12. Icona del comentari de: La corrupta Borras a juliol 11, 2022 | 12:10
    La corrupta Borras juliol 11, 2022 | 12:10
    Quin paperot va fer ahir al FAQS, si no plega abans de començar el judici no te perdó. Pels corruptgents, primer es la butxaca i el partit que'l País. Fàstic de gent, com pot ser que hi hagi tants catalans que segueixin votant corruptes???
    30
    Icona de dislike al comentari de: La corrupta Borras a juliol 11, 2022 | 12:10 30
    Respon
    • Icona del comentari de: girigall a juliol 11, 2022 | 12:34
      girigall juliol 11, 2022 | 12:34
      No els votis, i ja està
    • Icona del comentari de: Indignat a juliol 11, 2022 | 12:35
      Indignat juliol 11, 2022 | 12:35
      Quant cobres d'er ? Et recordo, l'ONCE dona servei gratuït! Er ga de desaparèixer per vividors, traïdors al poble i per .....
    • Icona del comentari de: Rosa a juliol 11, 2022 | 13:45
      Rosa juliol 11, 2022 | 13:45
      Com pot ser que hi hagi tants catalans que segueixen votant botiflers?. Què menteixen, és venen als espanyols i donen suport als que denigren les nostres institucions, com el Torrent
      • Icona del comentari de: Botiflers? a juliol 11, 2022 | 18:00
        Botiflers? juliol 11, 2022 | 18:00
        Com el batxiller foll que va suspendre la DUI en segons abans de fugir deixant-ho tot enmerdat?
        13
        Icona de dislike al comentari de: Botiflers? a juliol 11, 2022 | 18:00 11
        Respon
  13. Icona del comentari de: Un lector a juliol 11, 2022 | 12:14
    Un lector juliol 11, 2022 | 12:14
    Com pot ser tant altiva i pedant Laura Hagrid Borràs?
    16
    Icona de dislike al comentari de: Un lector a juliol 11, 2022 | 12:14 19
    Respon
  14. Icona del comentari de: Joan de l'Os a juliol 11, 2022 | 12:15
    Joan de l'Os juliol 11, 2022 | 12:15
    No hi ha dubte que la reunió, tal com diu el president serà un punt d'inflexió, un punt d'inflexió en la seva rendició i lliurament al feliç ordre autonomista espanyol. Per tan en el cas Borra no té altre opció que situar-se al costat de la reoressio judicial espanyola i fer veure que la cosa no té res de polític, simple depuració ètica, això sí, de l'enemic que tens enfront. Quin president de tant ínfima talla moral. Vergonya, Aragonès, vergonya
  15. Icona del comentari de: Josep Maria Miquel a juliol 11, 2022 | 12:16
    Josep Maria Miquel juliol 11, 2022 | 12:16
    S'ho podria aplicar a ell mateix: és un president indigne que desprestigia la institució.
  16. Icona del comentari de: germamarx a juliol 11, 2022 | 12:18
    germamarx juliol 11, 2022 | 12:18
    Els catalans vam tenir mala sort quan ERC va tenir la mala sort de triar aquest pobre noi com a cap del partit.
    • Icona del comentari de: Junquerisme es robar es aragones a juliol 11, 2022 | 22:50
      Junquerisme es robar es aragones juliol 11, 2022 | 22:50
      Aragones fa pena, es una cuca insignificant, es un addicte a junqueras, no es una persona es un ESCLAU DE FERROVIAL
      • Icona del comentari de: Eloi a juliol 12, 2022 | 11:55
        Eloi juliol 12, 2022 | 11:55
        ... i del moro.
  17. Icona del comentari de: Quin pagafantes! a juliol 11, 2022 | 12:44
    Quin pagafantes! juliol 11, 2022 | 12:44
    Vol dir que la feria plegar perquè és de Junts, perquè al Torrent no el va fer plegar i també està imputat per desobediència.
  18. Icona del comentari de: Groc a juliol 11, 2022 | 12:48
    Groc juliol 11, 2022 | 12:48
    Laura Borràs la santa cremada viva Preguem per els que van errats
  19. Icona del comentari de: Borràs dimiteix a juliol 11, 2022 | 13:09
    Borràs dimiteix juliol 11, 2022 | 13:09
    La Borràs és una imputada per corrupció per delictes comuns, i és una corrupta política per defensar el canvi de reglament en benefici personal. El més increïble és que la corrupció política la defensa en un programa de TV3.
  20. Icona del comentari de: Ramonet a juliol 11, 2022 | 13:46
    Ramonet juliol 11, 2022 | 13:46
    Ho diu perquè han apartat a l'inútil i botifler d'en Torrent?
  21. Icona del comentari de: Rosa a juliol 11, 2022 | 13:52
    Rosa juliol 11, 2022 | 13:52
    Què car ens costarà a tots els catalans la rendició d'ER i la seva colaboració amb la repressió de l'estat!. Per cert, molt més que tots els "apanyos" administratius que imputen a la Borràs (de moment ni tant sols demostrats) i que practiquen totes les administracions, començant per les encapçalades per ER (i no només amb Ferrovial).
    • Icona del comentari de: Constatació a juliol 11, 2022 | 14:55
      Constatació juliol 11, 2022 | 14:55
      Vostè a part d'analfabeta és curta de gambals, com molts de Junts.
      • Icona del comentari de: Constatació parroquial, pederasteria mamelluda a juliol 11, 2022 | 16:22
        Constatació parroquial, pederasteria mamelluda juliol 11, 2022 | 16:22
        Junquerisme de mamelles, va calent el parroco amb la Vilalta que no val un euro
  22. Icona del comentari de: almogaver.cat a juliol 11, 2022 | 14:10
    almogaver.cat juliol 11, 2022 | 14:10
    Res, ens és nou senyors, la postura del MHP. L'epidemiòleg Oriol Mitja, el va qualificar en termes de; molt baixa ètica i compassió pel poc interès a evitar més morts de la covid. I desobeïa al seu/nostre President Torra, estan malalt i aïllat al P. de la Generalitat. I Això Srs. no és una opinió. Això, són fets ok? Referent al que es fa amb la MHPP Sra. Laura Borràs, és d'antic, una desvergonyida conspiració d'un Sanedrí col·laboracionista. Ja s'ha escrit i molt. Res és nou. Recordem en Caifàs? [ Les bones accions s'han de fer "d'amagat"? El cas que ER nomena Lauramania, ja és parlat i pensat; mesurat i decidit , no sé descriure, una infame conspiració a una Sra. honesta. (Al meu parer) https://youtu.be/nPlbOv4wUoI
  23. Icona del comentari de: Aneu a ferrovial a juliol 11, 2022 | 15:07
    Aneu a ferrovial juliol 11, 2022 | 15:07
    Deixeu a la presidenta Laura Borras en pau i aneu a ferrovial on es reparteix el caler públic a cabaços
  24. Icona del comentari de: Manel a juliol 11, 2022 | 15:38
    Manel juliol 11, 2022 | 15:38
    Fum per tapar els "grans acords de la taula de diàleg" altrament dit: el PSOE sel's pixa a sobre i ER diu què bé que plou!
  25. Icona del comentari de: ERC nivell gos a juliol 11, 2022 | 15:52
    ERC nivell gos juliol 11, 2022 | 15:52
    Netejar el CUL FERROVIAL JUNQUERAS es la feina del negrito tontito Aragones, cap de gos
  26. Icona del comentari de: Erc es el GURTEL CATALÀ a juliol 11, 2022 | 16:29
    Erc es el GURTEL CATALÀ juliol 11, 2022 | 16:29
    No entenc com podeu anar junts amb la banda de lladres d'ERC.FERROVIAL. Junqueras es un llqdre, es el GRAN LLADRE, aprofitant el COVID, quin malvat, quin pocavergonya
    • Icona del comentari de: Robar es Erc, i es legal per la fiscalia a juliol 11, 2022 | 22:48
      Robar es Erc, i es legal per la fiscalia juliol 11, 2022 | 22:48
      El que ha robat lafamiglia Junqueras 3s 5 vegades mes que el PP.GURTEL.I la fiscalia no els porta al jutjat, als lladres junqueras i germà? Com es possible? Justicia comprada per ERCorruptes?
  27. Icona del comentari de: Vicente a juliol 11, 2022 | 17:39
    Vicente juliol 11, 2022 | 17:39
    La mariposilla amarilla le quedará bien con el traje a rayas.
  28. Icona del comentari de: Els corruptgents defensant una corrupte a juliol 11, 2022 | 17:53
    Els corruptgents defensant una corrupte juliol 11, 2022 | 17:53
    De rebot remataran l'independentisme que és el que portan fent 10 anys. Encara algú creu que son indepes???
    • Icona del comentari de: Posats a dir animalades a juliol 11, 2022 | 20:53
      Posats a dir animalades juliol 11, 2022 | 20:53
      I ERc defenssant la cal viva i la Guardia Civil.
    • Icona del comentari de: Gurtel oriol, catolic i lladre a juliol 11, 2022 | 22:52
      Gurtel oriol, catolic i lladre juliol 11, 2022 | 22:52
      Noi Ferrovial, sou mes lladres que Gurtel. Esperem que la fiscalia engarjoli als lladres junqueras
  29. Icona del comentari de: Tripartit no, gràcies a juliol 11, 2022 | 19:48
    Tripartit no, gràcies juliol 11, 2022 | 19:48
    El tripartit de bracet amb les clavegueres de l'estat, cap novetat. En Patufet només fa els deures en vista a la reunió per rebre instruccions de Xànxess
  30. Icona del comentari de: LLARENA dPENA a juliol 11, 2022 | 20:38
    LLARENA dPENA juliol 11, 2022 | 20:38
    Aixó ja ho sabem tots. Des de sempre. Avans amb el Torrente, amb Puigdemont, Turull i Torra. Ara amb la Laura Borràs. No tenim cap dubte que us carregreu qualsevol que us pugui deixar en evidència. Així funciona ESGUERRO AUTONOMISTA de CAT, a quí només l'interesa la gestió d ela gestoria de la GENE, per controlar.la alhora que oblidadr-se de la república catalana. Mentiders i indignes.
  31. Icona del comentari de: almogaver.cat a juliol 12, 2022 | 03:52
    almogaver.cat juliol 12, 2022 | 03:52
    Lo d'avui no ho havia vist mai. La Sra. portaveu d'ER dient-nos que el 25,4 no ataca la presumpció d'innocència i al vespre altre cop sortia la portaveu d'ER al "Més 3/24" i més de lo mateix. i no l'única aquesta nit el professor Queralt i el professor Martí tot un professor de filosofia de dret, negant que "el 25,4 No! Atacava la presumpció d'innocència, Déu-n'hi-do! " Una "perla" el profe. Martí. Al més pur estil Lerrouxista el Sr. Queralt deia que cada any "un" Sr. s'havia embutxacat 80000 Euros i posava el símil de quanta gent guanya un (benefici) a l'any 80000. Al tanto: "Benefici"] en lloc de treball. No és igual. A part d'un recital retòric d'acusacions contra la MHPP Sra. Laura Borràs. També el MHP Sr. Aragonès aquest matí, també ha fet comentaris respecte a la MHPP Sra. Laura Borràs i també... la Sra. Elia, portaveu dels N. Socialistes aquest migdia atacant a la MHPP Sra. Laura Borràs. ( Apart de radios, TV's i digitals) Tot en menys de 24 hores. És això lògic? Ni com al 3/24 dos professors poden emprenyar la gata, intentant confondre'ns... Potser en el futur experts estudiaran el fenomen: "Lauramania"
    • Icona del comentari de: Lluït a juliol 12, 2022 | 12:02
      Lluït juliol 12, 2022 | 12:02
      A en Queralt el veia més íntegre. D'un temps a aquesta part, però, ensenya l'orella. Potser ve d'un dia que uns madrilenys dels seu gremi li van fer reverències. Hi ha massa "esquerrosos" al 3.24, i així és com va perdent pistonada.
  32. Icona del comentari de: 'oblidadr-se de la república catalana' a juliol 12, 2022 | 05:03
    "oblidadr-se de la república catalana" juliol 12, 2022 | 05:03
    Saps qui s'en va oblidar i la va ferir de mort? Un batxiller foll gens preparat pel càrrec, que mai vam votar, va ser posat a dit per Miss Catalunya a títol d'hereu com és costum a Can Corruptgència, quan va suspendre la DUI en segons abans de fugir deixant-ho tot i tothom enmerdat. Costarà superar-lo en covardia i traïció.
  33. Icona del comentari de: Català a juliol 12, 2022 | 08:30
    Català juliol 12, 2022 | 08:30
    Justament aquest matí he llegit un article en "El Punt Avui", en el que un periodista es confessa tip de tot aquest embolic de la política i es proposa fer una cura de desintoxicació. Crec que seguiré el seu exemple.
  34. Icona del comentari de: arvama a juliol 12, 2022 | 09:52
    arvama juliol 12, 2022 | 09:52
    Al Rufian insultan als exiliads y al seu partit li fan costat, a la Laura NO, per favor si sou independents deixeu de votar aquestos butiflers no interesan a Catalunya.
  35. Icona del comentari de: uno que vive en Tabarnia a juliol 12, 2022 | 11:13
    uno que vive en Tabarnia juliol 12, 2022 | 11:13
    es nota la moral dels de ERC, que ja van amb el pantalons al turmell i amb la vaselina possada, aixo si que es fer els deures
  36. Icona del comentari de: Clara a juliol 12, 2022 | 11:46
    Clara juliol 12, 2022 | 11:46
    Si el "teu partit" tingués decència, no hauria encapçalat la llista amb un personatge tan nefast. Però pel que volen per Catalunya, ja els va bé.
    • Icona del comentari de: Decencia? a juliol 12, 2022 | 12:29
      Decencia? juliol 12, 2022 | 12:29
      Què en va tenir el batxiller foll suspenent la DUI i fugint deixant-ho tot enmerdat? Què en te Laura Borràs saltant-se el reglament del Parlament? Menys fums corruptgent...
  37. Icona del comentari de: Tip i gras, el nostre panxut Ferrovial a juliol 12, 2022 | 16:01
    Tip i gras, el nostre panxut Ferrovial juliol 12, 2022 | 16:01
    Aragones es un tocinillo de licor pel postre del panxut Don Ferrovial Junqueras de España. Que li faci profit al panxut contra la Independència
  38. Icona del comentari de: Il cappo Ferrovial y su mafia ERÑ a juliol 12, 2022 | 16:59
    Il cappo Ferrovial y su mafia ERÑ juliol 12, 2022 | 16:59
    Aparta al lladre Ferrovial Junqueras, el mafia de Ferrovial, o ets un lladre com ell?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa