Queixes sindicals per la comissaria dels Mossos al Prat: “Semblem Eugenio explicant acudits!”

"Més que una oficina d'atenció al ciutadà, sembla la barra d'un bar", lamenta el SAP-Fepol

El sindicat dels Mossos d’Esquadra SAP-FEPOL ha mostrat de nou la seva indignació per les condicions de treball que pateixen a la comissaria de l’aeroport del Prat. En un comunicat, un dels sindicats majoritaris carrega contra unes instal·lacions policials que, tot i ser considerades “estratègiques”, no tenen ni cadires per seure. “Ens fan fer com l’Eugenio explicant acudits i atendre la gent en un tamboret”, critiquen des del sindicat.

“És totalment incomprensible que davant d’un edifici tant estratègic i crític (com així agrada anomenar), l’administració permeti unes condicions laborals tant deficients i mancades de mesures de seguretat”, sentencien des de l’organització sindical. “Algú es pot imaginar una comissaria policial on l’Oficina d’Atenció al Ciutadà sigui un lloc obert, sense unes mínimes condicions de comoditat per als efectius policials que hi treballen? Algú pot imaginar-se unes dependències policials on els policies i les policies no tinguin cadires en condicions? On les cadires recordin més al tamboret de l’humorista Eugenio que no a una cadira que respecti les condicions de salut laboral?”, alerten des de SAP-FEPOL. “Algú pot imaginar-se una comissaria on l’espai on s’atén la ciutadania, s’assembli més a la barra d’un bar i que no sigui un espai on es pugui atendre amb la intimitat que es mereix una persona que acaba de ser víctima d’un delicte? I ja no parlem de les inexistents mesures contra Covid-19!”, retreu el sindicat altament enfurismat.

“La situació és greu”, assegura Toni Castejón, portaveu de l’entitat, en declaracions a El Món. Una situació que s’agreuja “després de la nul·la actuació de l’administració”. “Ens porten a concloure que són de les pitjors instal·lacions que a dia d’avui té el cos de Mossos d’Esquadra”, afegeix. De fet, les deficiències les han posades negre sobre blanc i denunciades als caps policials, a la directora de l’aeroport i als responsables del Departament d’Interior. “No entenem que no trobin una solució”, asseguren des del sindicat mostrant la seva perplexitat. Ara, el sindicat ha avisat que engega una nova campanya de denuncia per arribar a les autoritats laborals.

Comentaris

    1714 11/10/2021 9:58 pm
    Pues haber estudiao pa ingeniero
      Mat 12/10/2021 1:05 pm
      Si, porque pa tonto ya estaba pillado por tí

Nou comentari