L’Estaca reivindica un sabotatge a dos centres de telecomunicacions

"Hem vist com el poble cansat ha donat un exemple de força i determinació", diu el grup

El grup independentista unilateralista l’Estaca ha reivindicat l’atac a dos repetidors de telecomunicacions la nit passada a Girona i Lleida, hores abans que tinguessin lloc les eleccions d’aquest 14-F. Es tracta d’uns repetidors que es troben a Canet d’Adri i Cubells. Aquesta acció perpetrada per l’Estaca no ha tingut cap efecte a les eleccions, ja que s’han pogut celebrar amb normalitat, més enllà de la situació de la pandèmia.

Sabotatge en repetidors el dia de les eleccions del 14F, reivindicat pel grup L'Estaca
Sabotatge en repetidors el dia de les eleccions del 14F, reivindicat pel grup L’Estaca

“Després del lamentable espectacle de manipulació mediàtica dels mitjans -tan públics com privats- ordenat per l’Estat espanyol com també per alguns dels nostres governants, hem vist com el poble cansat ha donat un exemple de força i determinació“, assegura el grup en un comunicat. Afirmen que aquest exemple de “força i determinació” s’exercirà “sobre els polítics independentistes que assoleixin el Govern”, i demanen aixecar immediatament la DUI. En el comunicat, l’Estaca nega que aquesta acció hagi estat duta a terme per altres grups, i insisteix a reivindicar-ne l’autoria.

Comentaris

  Bernat.C. 15/02/2021 8:33 am
  Només ens faltaven els rebentaires per fer malbé el que ens costa tant de construir
  La meva opinió 15/02/2021 8:25 am
  Aquesta no leu vist venir, ehh SAMPER I TRAPEROS???, apa, ja podeu dedicar 2 o 3 mil gossos a investigar qui ha sigut, total, dedicar recursos a buscar delinquents, violadors, traficans, lladres ,asesins, etc etc. no val la pena.
  FakeNews 14/02/2021 9:49 pm
  Bona feina, la propera, mes grossa
  49
  202
  Respon
   Yo 16/02/2021 9:03 pm
   Si pero en tu casa a ver si te hace gracia que te dejen varios dias sin tus derechos como ver la tele,escuchar la radio,telefonia. Menos tonterías y a ver si dejan de hacer el gilipollas. Si quieren quejarse que vallan a joder a los políticos y no al pueblo.

Nou comentari