La Fiscalia investiga un presumpte delicte d’odi de Vox per un cartell electoral contra els ‘mena’

El text compara el cost mensual que suposadament té un d'aquests menors amb la pensió d'un jubilat

La Fiscalia Anticorrupció Provincial de Madrid ha incoat diligències d’investigació per un delicte d’odi contra el partit d’extrema dreta Vox per un cartell electoral dels comicis del 4 de maig a l’Assemblea de Madrid, segons han confirmat a l’ACN fonts del ministeri públic. A la propaganda els ultradetans enfronten un primer pla d’una dona gran amb un primer pla d’una persona encaputxada amb els ulls pixelats. Enmig dels dos rostres un text indica: “Un Mena 4.700 euros al mes. Tu abuela 426 euros de pensión/mes”. A sota, la marca del partit i l’eslògan “Protege Madrid. Vota seguro”. D’aquesta manera, la formació enfronta el suposat cost mensual per a les arques públiques d’un menor estranger no acompanyat amb la pensió d’un jubilat.

Comentaris

  ciutadà 20/04/2021 5:36 pm
  Doncs em rebenta infinitament admetre-ho, però aquest indesitjables de VOX han fet diana. No elsl doneu arguments així per escampar el seu verí arreu, caram!. M'agradaria veure com s'ho farien els que governen per sobreviure amb algunes de les pensions que atorguen.
   Pau 21/04/2021 9:28 am
   Yo no tengo absolutamente nada que ver con VOX,pero en este cartel no veo odio por ningún lado,es una comparación,pero poner este tipo de noticias,da alas a VOX,por cierto el dato no es falso,se aproxima mucho.
   Pedro 20/04/2021 10:05 pm
   Es que hay listos y ... tontos.

Nou comentari