L’Erasmus nazi de la jove falangista més famosa d’Espanya

Isabel Peralta, la nazi que es va fer famosa pel seu discurs durant un acte a Madrid en homenatge a la División Azul, ha marxat a Alemanya becada pel partit neonazi Der III Weg (El tercer camí, en català). En aquell acte, la portaveu més jove de la Falange va dir literalment “el jueu és el culpable” i la va pronunciar vestida amb la camisa blava característica del seu grup. Peralta va homenatjar en aquella ocasió la unitat de soldats espanyols que el franquisme va enviar a Rússia a ajudar Hitler durant la Segona Guerra Mundial. Aquesta acció va fer que grups neonazis de tot el món la lloessin i l’enaltissin. Ara, un dels més radicals, l’ha convidat a “completar la seva formació”, segons informa Cas Obert, el canal de recerca i successos del grup Prensa Ibérica.

Segons informa El Periódico, el passat 7 de setembre, Peralta va marxar cap a Dusseldorf, un dels lands on té més força el partit neonazi Der III Weg. Ho va fer acceptant així la invitació del grup neonazi a passar deu mesos amb ells per aprendre les seves tècniques de combat i propaganda. Després del seu ‘Erasmus’, tornarà a Espanya.

El partit neonazi té previst, aquesta tardor, organitzar grups de patrulles ciutadanes per a localitzar i intimidar refugiats polítics a Brandenburg. “Membres i simpatitzants del nostre partit revolucionari nacional organitzen els anomenats passos fronterers en aquestes fronteres exteriors de la nostra pàtria. Ben equipats, els nostres activistes ara caminen per les regions frontereres per a localitzar als estrangers il·legals. Aquesta vegada no ens quedarem de braços plegats mentre milions d’estrangers arriben al nostre país”, adverteix el partit. Peralta tornarà a Madrid d’aquí nou mesos, un cop els “professors” del partit li ensenyin totes les seves tècniques, que aspira a aplicar a Espanya.

Comentaris

  Veterà antifranquista. Octubre 21, 2021 | 17:19
  No cal. Els espanyols els poden donar lliçons als neonazis alemanys en aquest camp.
  Dani_Andreuenc Octubre 21, 2021 | 21:53
  Ni l' han jutjat ni res. Res! A Espanya el Nazisme esta consentit i protegit. I a sobre per a mes inri, això...
  fat boy Octubre 21, 2021 | 22:09
  A veure si el Mossad aprofita per fer-li una visita.

Nou comentari