Els comandaments dels Mossos demanen incrementar les ARRO i material antiavalots a les comissaries

Primer efecte del conclave convocat per Trapero

Primer efecte negre sobre blanc del conclave que ha convocat aquest matí el Major Josep Lluís Trapero amb els 200 comandaments del cos al complex Egara de la policia catalana. Després de tres hores llargues de reunió que han servit per tal que el cos faci “pinya” davant les crítiques polítiques i l’ús del cos en la negociació del nou Govern, la Prefectura del cos ha parat l’orella a la demanda dels veterans comissaris responsables de les regions policials.

Així han reclamat l’increment d’efectius de les Àrees Regionals de Recursos Operatius, les ARRO. Tantmateix els comandaments han demanat que es doti a les comissaries de material antiavalots, i la formació que suposa, per afrontar situacions de manifestacions o protestes com la que es van viure a la comissari de Vic o la de Vilafranca del Penedès.

La Prefectura ha accedit a subministrar aquest material antiavalot així com estudiar l’increment de les ARRO per fer fer-les més efectives arreu del territori i facin uan feina de contenció abans de l’arribada d’efectius més especialitzats en l’ordre públic com la Brigada Mòbil. De fet, l’augment d’aquests recursos ja estava prevista en l’auditoria que es va presentar aquest estiu després dels aldarulls arran de la sentència.

Comentaris

  Evarist 02/03/2021 6:07 pm
  Poble armat poble respectat
  Pepe 02/03/2021 6:41 pm
  Podrieu incrementar l'educació dels menbres d'aquest grup.
   uno que vive e n Tabarnia 03/03/2021 10:25 am
   com vols donar educacio a uns tipus que no son capaços de raonar, es com donar caviar a un burro
  fideli 02/03/2021 6:57 pm
  Trapero hauria de sortir a donar la cara i explicar l'ull...
  Jordi 02/03/2021 9:34 pm
  Si falta formació i material, no tindríem que parlar de " fallos policials" i no de manifestacions violentes de uns pocs
  Lleida 02/03/2021 11:12 pm
  I méss educació cívica i menys prepotència.

Nou comentari