El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Yolanda Díaz carrega contra Sánchez pel cara a cara amb Feijóo

La vicepresidenta segona del govern espanyol i líder de Sumar, Yolanda Díaz, ha criticat aquest dilluns la proposta del cap de l’Executiu espanyol, Pedro Sánchez, de celebrar debats cara a cara amb el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, tots els pròxims dilluns fins a les eleccions generals del 23 de juliol. Per a Díaz, “qui cregui que el futur d’Espanya es resumeix en una foto de Pedro Sánchez i Feijóo està fora de la realitat del nostre país”.

La vicepresidenta segona i ministra de Treball ha expressat a través de Twitter que “el bipartidisme és el passat” i que ella personalment “continuarà sumant per a construir el futur”. Així ha reaccionat Díaz al fet que Sánchez hagi anunciat avui aquesta proposta sota l’argument que vol que siguin les eleccions dels debats democràtics, perquè els ciutadans es formin opinió del que cada candidat proposa.

El president espanyol, Pedro Sánchez, en un acte de campanya / ACN

Sánchez busca l’enfrontament amb Feijóo

El president del govern espanyol ha assenyalat que ha rebut quatre ofertes de quatre mitjans de comunicació per a realitzar aquests debats, assenyalant que les accepta totes i s’obre a la resta de mitjans, així com a fer uns altres amb la resta de partits.

Sánchez ha assegurat que vol que siguin les eleccions dels debats democràtics i ha assenyalat que queden 7 setmanes fins a les eleccions generals. “Hi ha temps de sobres perquè els ciutadans es formin opinió del que cadascun proposa”, ha exclamat. En tot cas, Sánchez ha deixat clar que l’elecció a la qual s’enfronten els ciutadans el pròxim 23 de juliol és “entre Sánchez o Feijóo”, segons ha afirmat ell mateix deixant clar que només ells dos tenen possibilitats de ser presidents del govern espanyol.

Sánchez i el vot útil

Així, ha indicat que li sembla curiós que si el PP té un candidat que té coses “tan bones d’oferir” als ciutadans, no esmenti el seu propi líder en el seu eslògan i sí al seu rival.

D’aquesta manera ha criticat que els ‘populars’ plantegin les generals com una elecció entre “Sánchez o Espanya” i ha afirmat que aquest eslògan és “perillós, seriós i greu” perquè acusa a tots els votants del PSOE de ser “antiespanyols” i que si algú vol a Espanya només pot votar una cosa, s’ha queixat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: GANAR, club selecte de PIJAS I COLAUS a juny 05, 2023 | 18:26
    GANAR, club selecte de PIJAS I COLAUS juny 05, 2023 | 18:26
    Pobreta PIJA YOLANDITA GUCCI, fas fàstic aristocrata ricatxa
  2. Icona del comentari de: Vendetta a juny 05, 2023 | 22:21
    Vendetta juny 05, 2023 | 22:21
    El millor ke podeu fer per naltros eske us mateu nosaltres abstencio pasau
  3. Icona del comentari de: Ricard a juny 06, 2023 | 08:18
    Ricard juny 06, 2023 | 08:18
    “España es más que un debate entre dos hombres” va dir ahir Díaz. Imaginin si un home hagués dit el mateix amb però dient-ho amb "dues dones". L'altre dia era Collboni que es vantava que com a homosexual era ell qui millor defensaria els drets dels homosexuals. Segons aquests personatges qui no és el que són ells no és capaç de gestionar la cosa pública: ser dona o homosexual segons el cas. Això és bàsicament un atac als principis democràtics més bàsics. Ja s'ho faran.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa