El TSJC investiga un diputat del PP català per un presumpte delicte d’agressió sexual

La víctima hauria estat una companya del partit

El TSJC investiga al diputat i secretari general del PP a Catalunya, Daniel Serrano, per un presumpte delicte d’agressió sexual contra una companya de la directiva del partit. Segons ha avançat ‘El Mundo’ i ha confirmat l’ACN, la víctima va presentar la denúncia el 2019 en un jutjat d’instrucció, que es va inhibir el 2020. L’admissió a tràmit va tenir lloc fa tres mesos i els dos ja han declarat. Serrano ha assegurat a través d’un comunicat —difós pel servei de premsa del PP català— que els fets “són falsos” i que responen a una “extorsió” i “un xantatge”. Un fet que s’ha fet públic “en plena campanya electoral” amb l’objectiu d’erosionar “la seva imatge”. En aquest sentit, ha subratllat que “confia plenament en la justícia”.

En un comunicat, el TSJC ha informat que la sala civil i penal va rebre exposició raonada procedent del jutjat d’Instrucció 30 de Barcelona el 2 de novembre. El tribunal sosté que el 18 de novembre, un cop rebut l’informe del fiscal sobre la competència, es va admetre la denúncia i es va citar a declarar tant a la denunciant com a l’investigat.

Les declaracions es van fer el 18 de desembre. El TSJC assegura que no hi ha cap mesura cautelar acordada perquè ni denunciant ni Fiscalia l’ha demanat. S’ha acordat la pràctica de diligències per avançar en la investigació i la causa està oberta por agressió sexual, per uns fets denunciats per una dona de la mateixa formació política ocorreguts al 2016.

Comentaris

  RAMON A 25/01/2021 12:00 pm
  Es que tenen mol de temps lliure les sucursals peperas i de ciudadanos de guetto
  fat boy 25/01/2021 10:51 am
  Es que ells son molt del dret de cuixa.
  JOSEP EL AVI DE CARDEDEU 25/01/2021 9:19 am
  LA Noticia aquesta a les portes de les Eleccions del 14-F , Fara mal a el P.P. , no el presunto culpable , per que es inocente hasta que un Jutge digui es CULPABLE .. EL P.P. TOCAT .
  Luisquenosenrecordadelqueestreballar 25/01/2021 8:46 am
  Como si estuvieramos en la època de Paco El Impedido...
  Ramon 24/01/2021 8:42 pm
  Per al Parte del Tripartit, també conegut com Telenotícies de TV3, "notícia" és tot allò que en cobrir-ho calculen que pot generar intenció de vot al tripartit. Qualsevol fet que no respongui a aquest criteri, simplement no és notícia.
  Ramon 24/01/2021 7:47 pm
  Ràpid, que es faci militant del PSOE i igual encara hi és a temps que li ho tapin.
  20
  42
  Respon
   Millor que s'apunti a Junts x no·se·sap·que 25/01/2021 8:28 am
   tenen experiència en putes i a Eduard Pujol

Nou comentari