El PPC vol que la selecció espanyola pugui oferir l’Eurocopa a Barcelona

La victòria de la selecció espanyola a l’Eurocopa ja és història, però les celebracions continuen. També la polèmica. El regidor i portaveu del PPC a l’Ajuntament de Barcelona, Javier Mulleras, ha reclamat “la possibilitat d’oferir una recepció als jugadors de la selecció espanyola per oferir l’Eurocopa a la ciutat de Barcelona”.

En una nota distribuïda als mitjans Mulleras argumenta que Barcelona és “la segona capital d’Espanya i una ciutat compromesa amb l’esport i el futbol”. El PPC lamenta que l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, considerés inoportú que l’Ajuntament instal•lés pantalles per seguir la final que Espanya va disputar amb Alemanya. Els populars recorden que el consistori no es va negar a instal·lar “pantalles i zones d’oci per els ‘hooligans’ anglesos i alemanys que es van enfrontar al Barça”.

Des del PPC es lamenta “la falta de voluntat per part de l’ajuntament i consideren que aquesta ha estat clau per no poder oferir als barcelonins la possibilitat de gaudir d’aquest partit”.

Nou comentari