El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PPC titlla els pressupostos de “desastrosos i antisocials”
  • CA

El parlamentari del PPC, Josep Enric Millo, ha estat l’encarregat de presentar l’esmena a la totalitat del grup popular als pressupostos del govern de cara el 2009. Millo ha acusat el govern català de presentar uns pressupostos “desastrosos i antisocials”. El parlamentari popular ha fet èmfasi “en la previsió erràtica d’ingressos” sobre la qual es construeixen els pressupostos per al 2009.

Millo ha recordat que el grup popular ja va alertar, ara fa un any, de l’actual situació de baix creixement i atur elevat i ha augurat una inflació “molt pitjor de la que preveu el govern”. “Podria ser cruel exposar les dades macroeconòmiques que presentaven fa un any”, ha remarcat Millo, “ara que es veu que el creixement no arriba a la meitat del que es va dir”.

Millo ha convidat al conseller d’economia, Antoni Castells, a refer uns pressupostos que “no donen resposta a la crisi” i demostren que el govern “està lligat de peus i mans i té les prioritats invertides”. Per fer front a l’actual situació, la societat demana “polítiques de confiança i capacitat de gestió”. Necessitem “idees clares” però “vostès les tenen tant clares que ni es veuen” ha ironitzat Millo.

En aquest sentit, el parlamentari del PPC ha acusat el govern de produir una “despesa supèrflua”. “Alguna conselleria podria desaparèixer sencera i el país encara funcionaria millor” ha sentenciat. En aquesta línia, Millo ha acabat apuntant que “de cada quatre aturats espanyols, un és català”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa