El govern espanyol porta a la Fiscalia la propaganda de Vox contra menors migrants

Les ministres Belarra i Montero denuncien que el missatge "no té cabuda en la societat espanyola"

El Ministeri de Drets Socials i el d’Igualtat han portat a la fiscalia la propaganda electoral de Vox contra menors que han migrat sols a l’Estat espanyol. En roda de premsa aquest dimecres al matí, les ministres Ione Belarra i Irene Montero han denunciat que el missatge “racista” de la ultradreta “no té cabuda en la societat espanyola” i han garantit que el govern espanyol el combatrà. A la propaganda els ultradetans enfronten un primer pla d’una dona gran amb el d’una persona encaputxada amb els ulls pixelats. Enmig dels dos rostres un text indica: “Un mena 4.700 euros al mes. Tu abuela 426 euros de pensión/mes“. A sota, la marca del partit i l’eslògan “Protege Madrid. Vota seguro“.

A banda, la fiscalia de Madrid ja va informar dimarts que investigaria els cartells per un presumpte delicte d’odi contra menors estrangers no acompanyats. Belarra ha explicat que dimarts al vespre ja ho van posar en coneixement del ministeri públic perquè és la seva “obligació democràtica”. La ministra de Drets Socials ha criticat que el missatge de Vox és “una línia vermella” i suposa una “criminalització absoluta dels nens i nenes que migren sols”, que són “els més vulnerables de la nostra societat”.

Comentaris

  Cabreado 21/04/2021 1:50 pm
  Mi abuela cobra 650 euros, como esto sea verdad y se demuestre votaré a VOX sin pensarlo un segundo y muy a mi pesar. Esta muy bien acoger a todo dios, pero primero hay que ocuparse de nuestros mayores. La diferencia es abismal, espero que sea un fake!!
   Clara 21/04/2021 5:05 pm
   Hauràs mossegat la pastanaga. Reivindica el que no funciona d'altra manera perquè si dones suport als extremistes de dreta t'engaltaran al mateix pac tota mena de continguts que són absolutament inadmissibles.
  Doctor Strangelove 21/04/2021 12:22 pm
  Algun dia la terregada sortirà de l'armari, i preguntarà quan ens costen aquest tipus de coses. El dia que fem això i veiem el comunisme com el que és, la pitjor xaca de la humanitat, aleshores començarem a ser lliures! Doc.
  adolf 21/04/2021 12:03 pm
  El que cal acreditar es que no es cert els imports anunciats i justificar quina es la pensió mínima que cobren determinats espanyols i el cost total que costa l'acolliment de MENAS .
  .... 21/04/2021 12:00 pm
  Objectivament parlant, serà delicte d'odi si la quantitat de 4.700€ és falsa. Però si resulta ser certa, es tractarà només de donar informació veraç a la població, això no seria cap delicte.
  Ramon 21/04/2021 11:17 am
  Qui no estigui d'acord amb aquest missatge és per dogmatisme ideològic, perquè participa del negoci però sobretot, el gruix de la població, per por. Per por a reconèixer estar-hi d'acord.

Nou comentari