El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Duel de candidates al PPC: Nebrera i Sánchez Camacho
  • CA

Finalment, la presidència del PPC serà un duel de dones: Montserrat Nebrera i Alicia Sanchez Camacho. La diputada del PPC ha assegurat aquest migdia que ha decidit mantenir la seva candidatura a la presidència del PPC en defensa de la “dignitat del PPC” i de la seva “democràcia interna”, i que per això competirà amb la senadora que ahir va sorgir des de la seu de Gènova.

En roda de premsa al parlament català, Nebrera ha apel•lat a la “llibertat” de vot dels compromissaris al congrés del PPC d’aquest cap de setmana, encara que ha evitat criticar la decisió de la direcció nacional del PP d’intervenir en la crisi del PPC. No existeix res més enllà de l’exercici de la llibertat responsable i no existeix vida més enllà de l’honor”, ha proclamat Nebrera en una compareixença davant la premsa en la qual no ha admès preguntes.

Així mateix, que es manté com la única veu contrària dins del partit, Nebrera ha dit que “respecta” tant Sánchez-Camacho com la decisió d’Alberto Fernández Díaz i de Daniel Sirera de retirar les seves candidatures a favor de la llista que encapçalarà la senadora gironina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa