El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Casado recula i tanca l’expedient d’Ayuso
  • CA

La direcció nacional del PP tancarà l’expedient informatiu obert a Isabel Díaz Ayuso, després d’haver aportat la informació requerida sobre la contractació d’emergència durant la pandèmia, segons li va traslladar personalment el líder del PP, Pablo Casado, a la reunió que tots dos van mantenir a la seu nacional del partit.

Casado va assegurar a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que “mai” ha ordenat investigar-la i que emprendrà accions legals contra qui sostingui el contrari. A més, ha defensat la necessitat d'”unir” el PP i “seguir defensant amb tots els militants del PP el millor projecte de futur per a Espanya”, segons han informat a Europa Press fonts del partit. Casado ha convocat aquest 18 de febrer a la tarda la presidenta madrilenya, a la seu nacional del PP, per intentar buscar una sortida a la profunda crisi interna que s’ha desfermat al partit, amb acusacions de suposat espionatge i corrupció. No obstant, aquesta reunió va acabar sense acord.

“Reunió infructuosa”, han resumit fonts properes a Ayuso, que han assenyalat que el president del PP va demanar que la presidenta madrilenya “digués en un comunicat que no havia estat investigada pel PP” i, “a canvi, l’aixecava l’expedient” informatiu que ha obert la direcció nacional del PP. Segons fonts de la direcció nacional del PP, Casado va traslladar a Ayuso que el comunicat que ella havia fet públic aquest divendres al migdia “aportant la informació requerida sobre la contractació d’emergència durant la pandèmia, s’incorporarà a l’expedient informatiu” que se li ha obert “per concloure’l satisfactòriament”.

Dijous passat, el secretari general del PP, Teodoro García Egea, va anunciar l’obertura d’un expedient informatiu a Ayuso per “culminar les investigacions que s’han dut a terme” –sobre el contracte de mascaretes en plena pandèmia en què suposadament la seva germà hauria intervingut–, així com per les “acusacions gravíssimes” i “cas delictives” contra Casado. De fet, va avançar que el partit estudiava la possibilitat d’emprendre també accions judicials.

En aquesta mateixa reunió, Casado va assegurar a Ayuso que “mai ha ordenat cap investigació sobre activitats professionals del seu entorn i que emprendrà accions legals contra qualsevol persona que afirmi el contrari”, segons fonts de la direcció del PP.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tano a febrer 19, 2022 | 22:13
    Tano febrer 19, 2022 | 22:13
    Vaya banda estais hechos los peperos. Sois despreciables.
  2. Icona del comentari de: Veterà antifranquista. a febrer 20, 2022 | 09:24
    Veterà antifranquista. febrer 20, 2022 | 09:24
    Vox governarà a Madrid, sense cap mena de dubte. Aleshores veurem als nostres flamants polítics còrrer com llebres i fugint, el que pugui fer-ho. I val a dir que tots plegats ens ho haurem merescut. Per imbècils .
  3. Icona del comentari de: ciutadà a febrer 20, 2022 | 09:38
    ciutadà febrer 20, 2022 | 09:38
    Com es freguen les mans, els de VOX!. Ja es veuen a la Moncloa i, certament, crec què ho tenen a tocar.
  4. Icona del comentari de: Bernat C. a febrer 20, 2022 | 12:16
    Bernat C. febrer 20, 2022 | 12:16
    Res de tancar expedients a corre-cuita. Tot espanya té el dret de saber com funciona aquest estat muntat sobre l'estraperlo i totes les comissions polítiques amunt i avall, pixant-se el ministeri de hisenda i el contrabando amb el de Sanitat. Si a Europa no es donen per al·ludits serà en perjudici de la credibilitat europea. I val més que despertin d'una vegada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa